Kedvencelte 5

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

blackbeakwitch 

Imádom a kutyákat és gyengéim a kutyás filmek, pláne amik igaz történet alapján készültek, úgyhogy nem tudtam nem imádni.
Egy végtelenül aranyos, megható és inspiráló film a kitartásról, hogy bízz magadban, ne add fel és végső soron a kutyák szeretetéről. Nevettem és sírtam is. Öröm volt nézni a gyönyörű Ruby tanulását és fejlődését. És a tény, hogy a Ruby-t alakító kutyus is mentett, tejóég…♥

K_A_Hikari 

Már akkor megtetszett az előzetes, amikor még csak hamarosan érkezik listában volt, aztán ma rászántam a péntek estémet és milyen jól tettem :)
Lehet mondani, hogy egy újabb tucatkutyás film és biztos lesz, aki nem fog benne többet látni. Pedig ebben a kilencven percben annyi minden van: az, hogy a legtöbb ember feladja az első nehézségnél, az, hogy a kitartó munka megtérül, az, hogy a bízz magadban és bízz azokban akik bíznak benned.
Most menj, nézd meg a filmet, aztán mondd el mindenkinek: a menhelyi kutya jó gyerek #nevásároljfogadjörökbe <3

lakatoszoltan01 

Ez egy igazi régi vágású családi tévéfilm. Elvileg valós történet, szerethető szereplők. Gyerekkel simán nézhető, mert nincs benne gonosz, nincs benne ellenségeskedés és nincs benne semmi gyilkolászás/zombi/vér/fegyver… (Na jó, egy emberi maradvány keresés van, szóval azért ne 4-5 évessel nézzük).

A filmben a legjobb, hogy végig kedves tud maradni, érdekes elejétől a végéig, és a vége felé még izgalmas is. A bajtársiasság a rendőrök között negyon pozitív a filmben, ami plusz pont. A kutya nagyon ügyes. És a végén a kis csavar engem meglepett és meg is hatott a javából. Csak ajánlani tudom, ha egy könnyű délutáni vagy esti szórakozásra vágyik valaki. Megéri megnézni mert kikapcsol.

brena

Cuki kutyás film. Egynek jó volt. Azok az egyenruhàk,ohh :)

Dawn_Silver

Cuki film, és még jobb, hogy igaz történet! Végig drukkoltam Rubynak és gazdijának.

amnézia 

Sajnos ezt a filmet legfeljebb a kutya miatt volt jó nézni, egyébként nem fogott meg a történet, nem kötött le.
Mindazonáltal van néhány pozitívuma a filmnek:
1. Végre nem egy törzskönyves, fajtatiszta kutya a főszereplő – ami miatt sajnos a film hatására megrohamozzák a szaporítókat –, hanem egy keverék.
2. Népszerűsíti a menhelyi kutyákat és így az örökbefogadásra is buzdít. Nagyon helyesen megemlítették, hogy az igazi Rubyt alakító (hehe) kutyust is a menhelyről fogadták örökbe.

A pozitív propaganda a és a kutya miatt nincs szívem 5 csillagot adni, úgyhogy jár a 6.

Pcsenge100 

ez egy nagyon aranyos film volt, nagyon tudom ajanlani barkinek. nekem a kutyam is nezte,o is uzeni hogy nagyon jo es cuki volt.<3


Hasonló filmek címkék alapján