Kedvencelte 21

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

vargvani

Abszolút jó ez a sorozat, az egyetlen baj vele, hogy minden lényeges szereplőt kiírnak és ezzel elveszik a lényeg…

k_annamaria

Hogyan lehet vége ennek az évadnak???????Köröm ràgàs a folytatàsig.

1 hozzászólás
alexakarola 

Nem igazán tudok mit írni, egyik kedvenc sorozatom, ha nem a kedvencem. A kriminológia mindig is érdekelt, és nagyon örülök, hogy van egy ilyen sorozat, ami ennyire sok évadot megért és erről szól. Szeretem a szereplőket, féltem, hogy mi lesz a hetedik évaddal így a nagy szereplő változás miatt, sírtam is miatta, és még mindig hiányzik, de azért még így is igen jó sorozat számomra. Még a sorozat elején is volt egy főszereplő váltás, amit szintén sajnáltam, de utána rájöttem, hogy igazából az új szereplő sokkal jobb, bár most nem ez történt, nagyon boldog lennék, ha visszajönne, mert így az egész hangulata, dinamika megváltozott, de azért még így is szeretem.
A magyar szinkronnal teljes mértékben meg vagyok elégedve, nagyon eltalálták és nagyon hálás vagyok érte, hogy folyamatosan szinkronizálják. ^^
Remélem még sokáig tart ez a sorozat, én biztos, hogy végig nézni fogom.

medveorszag

Véletlen sodorta az élet a távirányítómat a sorozat útjába, utólag talán meg is volt tervezve„,Na mindegy, lényeg, hogy jól tette, ugyanis egyik kedvenc sorozatommá avanzsált. Elfogult is lehetek talán, hiszen imádom (és tanulom) a francia nyelvet, de ezt félretéve is lehengerelt Chloe cseppet sem átlagos, bolond karaktere, ahogy elvarázsolt Hyppo poénos, vagy Mathieu, majd később Rocher erős, ám annál szerethetőbb alakja. Tetszik, hogy ugyan néha előre tudhatom a sztori lépéseit, ám végül mindig meglep valami csavarral. Szokatlan bűntények, történetek, és szereplők. Ezért szeretem, és ajánlom!

Mr_White 

Eredetileg a kriminológia miatti érdeklődés miatt kezdtem nézni, aztán ott ragadtam a képernyő előtt. Chloe excentrikus figurája a hátán viszi a sorozatot. Viszont a legutóbbi, 5. évad sajnos kritikán aluli, lehetetlen történetek, kifáradóban lévő karakterek. De az első 4 évadot szívesen ajánlom azoknak, akik egy kicsit mást szeretnének, mint a szabvány NCIS sorozatok.

3 hozzászólás
Dianka

Anno tök véletlenül kezdtem el nézni, de már az első részben frászt kaptam Chloétól, annyira hitelesen alakította (bocsánat) a bolondot, aztán szépen lassan megszoktam a karakterét. A sorozatban nagyon tetszett hogy minden részben valami csavar volt és minden gyilkos valamilyen pszichés betegségben szenvedett és nem csak a megszokott okokból gyilkoltak mint a pénz, hatalom,féltékenység stb. Az 5. évad nem igazán tetszett, ellaposodtak a bűnesetek és a nyomozás, viszont a szereplők „magánélete” bonyolódott,sőt… nem tudom egy ilyen végkifejlet után(jajj szegény Fred) hogy fog folytatódni úgy a sorozat hogy még nézhető legyen, azért kíváncsi vagyok, remélem játszák majd nálunk is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján