Poligamy (2009) 64

András többre hivatott szappanopera-szerző, Lilla tanársegéd az egyetemen. Öt év együttjárás után végre közös lakásba költöznek, ez azonban nem várt próbatétel elé állítja kapcsolatukat. Lilla ugyanis szeretne igazi fészket rakni, feleségként gyereket szülni, ám András még nem készült fel erre.… [tovább]

magyar

Képek 2

Szereposztás

Csányi SándorAndrás
Tompos KátyaLilla
Mészáros BélaKornél
Parti NóraAdél
Réti AdriennSzőke lány
Pokorny LiaJanka
Osvárt AndreaGirl 13
Tenki RékaLilla
Péterfy Bori
Bartsch KataLilla 5

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Viktoria_0014 

Egy olyan értékelést olvastam még korábban erről a filmről, ami azt fejtette ki, hogy ez mennyire rossz film, nem is kellett volna semmit belefektetni, még az is jobb lett volna.
Én azonban, miután megnéztem, arra jöttem rá, hogy ez igenis egy jó film, egyszerűen nem úgy kell nekimenni, hogy azt várod tőle, változtassa meg az életed az első képkockától kezdve.
Ugyanis Csányi Sándort imádom, ez itt is ugyanúgy megvolt, a kameraállások és egyéb szögek, a fények, a zenék, mind-mind szuper, a Lillákat játszó színésznők is jók voltak, Mészáros Béla is nagyon szuperül hozta szerintem azt a karaktert, amit rá osztottak. Összességében ez szerintem nem egy rossz film, azok nem így néznek ki. Voltak benne vicces részek, még nevettem is, voltak benne képileg és szövegileg is szép részek, amik pedig megmelengették a szívem.
A titok mindössze annyi, hogy ne hatalmas elvárásokkal kezdjünk neki, mert akkor valóban csalódni fogunk a végeredményben.

Kija 

Végig azt vártam, hogy kiderüljön miért is kezdtek el cserélődni a Lillák András életében, mit is kéne főnösünknek megtanulnia ebből, illetve hogyan is fogja visszakapni az eredeti Lillát, de egyik kérdésemre sem kaptam igazán kielégítő választ. András problémája nem lett a legjobban felvázolva, nem hinném, hogy az egy kapcsolatba való belefáradást vagy egy komolyabb elköteleződéstől való félelmet jelezne, hogy pornót néz valaki vagy hogy szeretne egy saját dolgozószobát, főleg hogy emberünk otthonról dolgozik (ami amúgy a jelenlegi helyzetben kifejezetten mulatságosnak hatott).
Orosz Dénest természetesen nem ismerem, de kicsit az az érzésem volt, hogy a saját problémáit vitte valamilyen szinten ezzel a filmmel képernyőre, ami természetesen nem baj, de úgy tűnt, hogy ezért kicsit fölöslegesnek érezte a probléma mélyebb kifejtését, de lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy nem értem hogyan működnek a 30 körüli pasik (ami teljesen elképzelhető). A mellékszálon a pszichológusos történetszálat szintén nem értettem, a sorozat pedig, amit főhősünk ír igen szórakoztatónak tűnt, de sajnos András karrier problémáira sem jutott igazán sok idő, szóval ebből sem kaptunk túl sokat, pedig nekem úgy tűnt, hogy ez még fontos lesz a végén.
A színészek nem rosszak, Csányi hozza a szokásos romkomos színvonalát, ami persze nem rossz, csak annyira nem is lenyűgöző, de azért van egy-két erősebb jelenete is a karakterének, pl. a film vége felé lévő tükrös. Összességében ez egy olyan film, amit elnézeget az ember, de nem fogja megváltani a világot, egy laza délutánra, amikor valaki csak pihengetni akar vagy más tevékenység, pl. takarítás vagy vasalás mellé, tökéletes lehet.

Chris90 

Orosz Dénest nem lenne szabad hagyni, hogy filmet rendezzen. A Coming Out is szar volt, ez se sokkal jobb. A karaktereknek semmi jelleme, a történet logikátlan. Azon csodálkozom, hogy a Madách Színház látott benne fantáziát. (Félreértés ne essék: a musicalt imádom, remek dalok, humor, igazi karakterek.) Itt András abszolút nem töri magát azon, hogy visszakapja Lillát, inkább megdönti az összes lányt. Az új Lilláknak semmi tulajdonsága nincs, gyakorlatilag minden és mindenki érdektelen.

Rekuuu663

Ez egy nagyon jó film, többrétegű, elrugaszkodott a megszokottól. Egy olyan témát pulzál, ami biztos sokak fejében mar megfordult. Nekem nagyon tetszett. Lehet én vonok bele többet, kicsit tekinthető párhuzamos világokba csúszásoknak, mint Sliders esetében, csak itt mondjuk részben és valahol mentálisan történik minden….vagy egy rés/rész, ahol egybefolynak a dolgok és mintha a plazma nem bírna el többet, így átengedi rajta az egyik alternatív szereplőt.

vicreed

Ez egy tök jó kis film volt! Jó, én imádom a magyar filmeket, az tény. Fogalmam sem volt, hogy miről szól ez a film, így tökre tetszett az alapsztori.
Teljesen jó kis élmény egy esti könnyed filmezéshez.

Sister 

Hű, nem is értem, miért nem láttam ezidáig. Mostanában kezdünk rákapni a magyar filmekre, úgyhogy ezzel akartuk folytatni a sort. :) Csányit kezdem újra megkedvelni, szerintem remek színésszé kupálódott ki, Kátyát pedig eddig is bírtam. :) A története is nagyon aktuális, hiszen számtalan párnál lehet széthúzóerő a házasság és a gyerek téma. Tetszett ez az ötletes megoldás, eleinte ugyanúgy kapkodtam a fejem, mint szegény András. A zenéket muszáj kiemelnem, hihetetlen jó hangulatot kölcsönöztek a filmnek! Nem annyira vicces és romantikus, de életszerű és friss. Kifejezetten kellemes meglepetés. :)

andy332488

Nem értem, hogy ezt a filmet miért nem látta még a Snittelők közül senki..?! Na jó, valaki biztos látta, mert egy személy kedvencelte, de ezen kívül egy értékelés sincs róla, meg semmi… (Na jó, most látom, csillagozások vannak, csak szöveges értékelés nincs.) Pedig jó film! :D Pár éve a könyvtárban kezembe akadt a könyv. Elolvastam, és tetszett. Hmm, most látom, hogy nincs is társítva hozzá a könyv, na majd utánanézek, hogy hogyan is kell azt… És amikor láttam, hogy az egyik kihíváshoz magyar filmet is kell nézni, eszembe jutott ez a könyv, mert a borítójáról tudtam, hogy film is van belőle. :D Nos, a film is jó! Érdekes, vicces, jópofa. :)
Párommal nem nagyon sikerült mostanság jó filmet választanunk, hát, szerintem ez neki is tetszett volna, de túl fáradt volt és elaludt. :P :(

Thaliavilaga

Az értékelések és a csillagozások alapján a magam részéről sokkal rosszabbra számítottam. Igazából egy jó kis könnyed, esti kikapcsolódás volt, mi sokat röhögtünk rajta. Kedvelem Csányi Sándort, itt is hozta az elvártat és Mészáros Bélával, valamint az összes Lillával is elégedett voltam. Péterfy Bori nagy kedvencem a Terápia óta, jó volt most a másik oldalon látni.


Hasonló filmek címkék alapján