Paradise Hills (2019) 45

Uma egy reggel Paradise Hillsben ébred, egy elszigetelt trópusi szigeten lévő, magas színvonalú bentlakásos iskolában, ahová a jómódú családok küldik lányaikat, hogy azok önmaguk tökéletes verziójává váljanak.

angol

Képek 4

Szereposztás

Emma RobertsUma
Eiza GonzálezAmarna
Milla JovovichThe Duchess
AwkwafinaYu
Jeremy IrvineMarkus
Danielle MacdonaldChloe
Arnaud ValoisSon

Kedvencelte 1

Várólistára tette 88


Kiemelt értékelések

_Andrea_

Nem volt rossz film – szórakoztató disztópia. Mint egy hosszabb Black Mirror epizód

4 hozzászólás
UViki

A történet nagyon jó volt, érdekes koncepció, a végkifejletre pedig egyáltalán nem számítottam.
Emma Roberts megmutatta itt is a tehetségét, nagyot alakított.
Ajánlom a filmet, az üresjáratok ellenére is.

Horváth_Evelyn 

Nem volt annyira borzasztó, mint amilyennek gondoltam. Maga az ötlet egész okés. Csak az a baj, hogy már ezer millió hasonlóval találkozhatott a lelkes néző. Nem igazán kaptunk belátást a bemutatott világ működésével kapcsolatban, kicsit felületes maradt az egész számomra. Nem is igazából értettem a társadalomkritika logikáját, mert áthúz valamit, ugyanakkor legitimálja is. Nem az a baj, hogy nem szélsőségesen valamilyen, hanem az, hogy esetünkben ezzel nem lesz tétje az egész disztópikus kontextusnak. Ez a dekonstrukció pedig nem építi a filmet, hanem áthúzza a teljes motivációs hálót. Legalábbis szerintem. Leszűkül minden Uma magánsztorijára. Mert csak azt látjuk, pedig annyira nincs is világmegváltó relevanciája.
Mit mondhatnék még? A színészi munka középszerű volt. A díszlet és a kosztümök okék. Milla Jovovich karakterét nem értettem, ott erős hiányérzetem volt. Umán kívül egyik karakter sem volt érdekes, vagy nem tudtunk meg róluk kb. semmit, nem is tudtam értük izgulni. A vége nagyon lázadó akart lenni, de szerintem csak semmilyen lett. És pozitívumként mondom, hogy végig lekötött. De kb. ennyi. Laza időtöltésnek elment.

clarity 

a látványvilág és a ruhák tetszettek, ezeket leszámítva számomra nézhetetlen volt.

Emese_Szalai 

Rosszabb volt, mint amire számítottam. Sajnos nem tetszett.


Hasonló filmek címkék alapján