My Scene – Hollywoodi álom (2005) 9

My Scene Goes Hollywood: The Movie
77' · amerikai · animációs, vígjáték

Barbie, Madison, Chelsea, Nolee és Delancey szokás szerint olyan fontos témákról beszélgetnek, mint a bevásárlás, a divat, és a jóképű srácok, amikor szó szerint egy nagyszabású Hollywoodi filmprodukció közepén találják magukat. A rendező felfigyel a divatos, csinos csajokra, és azonnal… [tovább]

Szereposztás

Kelly SheridanBarbie(hang)
Kathleen BarrWestley(hang)
Meghan BlackDelancey(hang)
Sam VincentRyan(hang)
Lindsay LohanLindsay(hang)

Kedvencelte 2

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Zsófia 

Kiskoromban nagyon szerettem ezt a mesét. Egy nap öt New York-i barátnő az utcán sétálva belefut egy filmforgatásba, és a véletlenek folytán bekerülnek a statiszták közé. Miközben álmodoznak és jól érzik magukat a hirtelen adódott lehetőségben, egyikük igazi színész lehet a filmben és úgy tűnik, hatalmas lelkesedésében elvakítja a reflektrok fénye és elfeledkezik régi barátairól is.
A címe és a témája nagyon rózsaszínnek tűnhet, ám a történet jól adagolja a konfliktusokat és kalandokat. Kellemes zenés montázsok vannak benne és könnyű átélni a lányok örömét és bánatát. Mind az öt főszereplő nagyon szeretni való és egyéni karakter, a szinkron is remekül sikerült ehhez a meséhez. Az animációs stílusa miatt szerettem bele annyira, egészen különleges hangulata van, és a színvilága is vidám és élénk. Mindenképpen lányos mese, de a jobbik fajtából valónak gondolom, aminek van tanulsága és nem viszi túlzásba a csajoskodást, épphogy nagyon kedvesen közleíti meg a lánylétet és a barátság fontosságát.

1 hozzászólás
Romy 

Tetszett.Valamelyest hasonlít a Barbie naplókhoz a története.A zenék jók voltak és tetszett,hogy ilyen volt a képi világ.Ehhez a sztorihoz ez illett a legjobban.


Hasonló filmek címkék alapján