Mocsárlény (1982) 12

Swamp Thing
91' · amerikai · sci-fi, horror

Egy kutatótudós véletlenül sétáló, beszélő iszapkupaccá változtatja magát, félig-növény, félig-mocsár és félig-ember lesz. Emberi része még mindig gyöngéd érzelmeket táplál szerelme iránt, és megvédi őt a saját végzetétől, és a tudóstársaktól.

Szereposztás

Louis JourdanDr. Anton Arcane
Adrienne BarbeauAlice Cable
Ray WiseDr. Alec Holland
David HessFerret
Nicholas WorthBruno
Don KnightHarry Ritter
Al Ruban

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

247 tag · 560 karc · Utolsó karc: 2022. január 19., 20:53 · Bővebben


Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Popovicsp87 

Szórakoztató volt, egyedül a színészi játék volt kicsit gyenge.
Craven furcsa megoldásokat használt, a jelenetek közötti váltás érdekesen lett megoldva.

mvancsika 

3*, de szerintem még így is nagyon lágyszívű vagyok. Számomra értékelhetetlen ez az „alkotás”. Főleg, hogy Wes Craven követte el.
Ray Wise színészt nagyon szeretem, bár itt nem sokat láthattuk; különben is, szerintem neki sokkal jobban áll, amikor valami elmeroggyant vagy gonosz alakot játszik.
A zene nem volt rossz, de Manfredinitől valahogy sokkal többet vártam. Bár lehet, hogy a film volt olyan pocsék, hogy amiatt a zenét sem tudtam kellőképpen értékelni.
Mivel egyáltalán nem ismerem a film alapjául szolgáló képregényt, így nem tudom összehasonlítani sem azzal, de számomra rém bugyuta volt a sztori, a színészi játék, a mocsári szörny(ek) jelmezeiről már nem is beszélve. Valahányszor megmozdult a színész, a jelmez is vele mozgott, gyűrődött. És ez a romantikus szál…. spoiler
Pedig az elején még reménykedtem, elég gyorsan beindult a cselekmény, aztán valahogy ellaposodott. A film közepén tartottam egy hosszabb szünetet, mert annyira untam.
Jaj, azért megnézem a folytatást. :D :D :D

6 hozzászólás
Kingslayer 

Trashez volt hangulatom, de nem volt olyan jó, nem volt elég nonszensz – a logikai baromságok bukfencek azért egész tetszetősek, a maszkok is megfelelően rosszak voltak –, csak az utolsó 20-25 perc jött be igazán, amikor még ketten ittak a szerből. De azért megnézem a második részét is, hátha az trashebb lesz. Jah, és a pocsék színészi játék is nagyon tetszett, főleg a szörnnyé, amikor üldözték, igazából csak az elhúzott felvezetés nem volt jó, mert az kissé uncsi volt.


Hasonló filmek címkék alapján