Mocsárlény (1982) 8

Swamp Thing
91' · amerikai · horror

Egy kutatótudós véletlenül sétáló, beszélő iszapkupaccá változtatja magát, félig-növény, félig-mocsár és félig-ember lesz. Emberi része még mindig gyöngéd érzelmeket táplál szerelme iránt, és megvédi őt a saját végzetétől, és a tudóstársaktól.

Szereposztás

Louis JourdanDr. Anton Arcane
Adrienne BarbeauAlice Cable
Ray WiseDr. Alec Holland
David HessFerret
Nicholas WorthBruno
Don KnightHarry Ritter
Al Ruban

Kapcsolódó zónák

DC Univerzum

215 tag · 438 karc · Utolsó karc: 2020. október 23., 19:21 · Bővebben


Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

mvancsika 

3*, de szerintem még így is nagyon lágyszívű vagyok. Számomra értékelhetetlen ez az „alkotás”. Főleg, hogy Wes Craven követte el.
Ray Wise színészt nagyon szeretem, bár itt nem sokat láthattuk; különben is, szerintem neki sokkal jobban áll, amikor valami elmeroggyant vagy gonosz alakot játszik.
A zene nem volt rossz, de Manfredinitől valahogy sokkal többet vártam. Bár lehet, hogy a film volt olyan pocsék, hogy amiatt a zenét sem tudtam kellőképpen értékelni.
Mivel egyáltalán nem ismerem a film alapjául szolgáló képregényt, így nem tudom összehasonlítani sem azzal, de számomra rém bugyuta volt a sztori, a színészi játék, a mocsári szörny(ek) jelmezeiről már nem is beszélve. Valahányszor megmozdult a színész, a jelmez is vele mozgott, gyűrődött. És ez a romantikus szál…. spoiler
Pedig az elején még reménykedtem, elég gyorsan beindult a cselekmény, aztán valahogy ellaposodott. A film közepén tartottam egy hosszabb szünetet, mert annyira untam.
Jaj, azért megnézem a folytatást. :D :D :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján