Mildred Pierce (2011–2011) 30

5 díj · 10 jelölés

A múlt század harmincas éveinek elején járunk. A férjével, Berttel való szakítás után Mildred Pierce egyedül marad a két kislányával. Évek óta már csak otthon dolgozott, süteményeket készített és árult a barátaiknak és a szomszédoknak. Az asszony eladóként vagy recepciósként szeretne dolgozni,… [tovább]

angol

Szereposztás

Kate WinsletMildred Pierce
Guy PearceMonty Beragon
Morgan TurnerVeda Pierce
Evan Rachel Woodfelnőtt Veda Pierce
Brian F. O'ByrneBert
Melissa LeoLucy Gessler
Marin IrelandLetty
James Le GrosWally Burgan
Quinn McColganRay Pierce
Miriam ShorAnna

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Nikkincs

Kate Winslet kimagaslót alakít, miatta megérte megnézni. De Véda… a lánya karaktere … atyaég, én még embert nem utáltam ennyire, és ha belegondolok, hogy a saját lánya, csak még gyomorszorítóbb érzésem volt egész végig. A befejezés remekül eltalált, hisz a kör végül bezárult.

desertangelable 

Megszenvedtem mi tagadás! Kb. 2 rész után úgy éreztem, hogy én ezt már nem akarom annyira. Veda karaktere annyira idegesítő volt, hogy egész egyszerűen meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, Mildredet meg jól megráztam volna, hogy térjen már észhez.
Kate jól játszott és el is ismerem a munkáját, ezért az ennyi csillag, de a történet maga annyira idegesítő, hogy nem kellett volna ennyire elhúzni, hiszen a történet nem kívánta meg. Nem éreztem, hogy két rész között annyi minden történt volna, hogy ne lehetett volna ezt kicsit lerövidíteni. Ráadásul nem szeretem, amikor valakit folyamatosan csak rugdosnak és ő még hagyja is, sőt elnézést kér, hogy él. Nos gyakorlatilag ezen kívül más nem is nagyon történik az egész filmben, ezért lett elegem a második rész után.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján