Mátkaság és legényélet (2004) 31

Bride & Prejudice
122' · amerikai, angol, indiai · dráma, romantikus, vígjáték, musical 12

Mrs. Bakshi úgy dönt, hogy férjet talál mind a négy gyönyörű lányának. Az okos és keményfejű Lalita azonban kijelenti, hogy kizárólag szerelemből hajlandó férjhez menni. Lalita megismerkedik Will Darcyval, a gazdag és beképzelt amerikaival és azonnal szikrázni kezd köztük a levegő. A végzet… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Aishwarya Rai BachchanLalita Bakshi
Martin HendersonWilliam Darcy
Daniel GilliesJohnny Wickham
Alexis BledelGeorgina 'Georgie' Darcy
Naveen AndrewsBalraj
Indira VarmaKiran
Nitin GanatraMr. Kohli
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

krlany 

Szeretném elmesélni, hogy ez a film úgy indul, hogy van benne egy piros traktor a földeken, majd még egy a reptéren…
Eklektikus. Ez a szó jellemzi talán a legjobban ezt a filmet. Én alapvetően szeretem a crossover-eket, de ami itt felvonult, az túl sok volt. Hogy az angol kimértségből tarka Indiát csináltak, az nem zavart. Az amerikai nyál és hip-hop gengszter fux, már annál inkább, és a bollywood-i betétekbe jive-ot, godspelt, reggae-t és még ki tudja miket keverni sem volt túl jó ötlet, mert azok önmagukban is hatásosak.
Mindenesetre meg volt a maga bája a filmnek, és gyönyörűek az indiai színésznők is. Sokkal jobb lett volna, ha egy az egyben indiai a produkció, de szórakozni így is lehet rajta, ha elvonatkoztatunk Austen-től.

Londonna 

Nem is tudom, mikor láttam, ha jól rémlik tavaly (2015). Szóval eléggé megkésve, ahhoz képest, hogy mikori a produkció. Igazából teljesen véletlenül kapcsoltam oda rá a tévében… Le kell szögezzem, hogy engem alapvetően elszórakoztat a bollywoodi zene és tánc, párom például nagy rajongója az indiai kultúrának, így általa rám is ragadt belőle egy kevés… Szóval nézem, nézem, aztán egy idő után leesik, hogy ez mi is akarna lenni valójában. Na, hát ott elkezdtem fogni a fejem. Miért kell mindenről 25 bőrt lehúzni? Ez a film, ha nem ezt a címet kapja és a karakterek közül néhányat nem úgy hívnak, ahogy, talán eggyel vagy kettővel több csillagot is adtam volna rá, így viszont tüske maradt a szememben és elhatárolódom. Az meg az én bajom, hogy ez a Mr. Darcy valami elképesztően ellenszenves, nyálgép borzalom, akit személy szerint még bottal sem… :D Legalább valami szép indiai vagy félvér fiút kiáltottak volna ki annak, de nem… Á, nem is ragozom tovább. Nekem nem jött be. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján