Magic Boys (2012) 14

A vagány Dávid barátjával, a kissé bátortalan Zolival a pezsgőgyárban dolgoznak. Ám egy nap eljön az idejük, hamarosan egy magánrepülőgépen találják magukat, útban a világhír felé. Ehhez csak annyit kellett mondaniuk: Mi vagyunk a Magic Boys. Arra azonban nem számítanak, a Magic Boys valójában… [tovább]

magyar

Szereposztás

Vinnie JonesJack Varga
Michael MadsenTerence
Tamer HassanSplendid Ben
Barabás NikolettNatasha
Luke Brandon FieldBell-boy
Jody QuigleyA hotel pultosa
JameliaCherry Valentine
Mark PhelanZed
Koltai RóbertEdward Bad News Brown
Nansi NsueDiák

További szereplők

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Békacica 

Mintha a Valami Amerikát néztem volna. Ha a tévében megy, akkor gyakran össze is keverem a kettőt.
Abszolút látszik, hogy ez egy amerikai vígjáték szeretne lenni, de mégsem lehet levetkőzni, hogy magyar. Megjegyzem, nem tudom miért akarunk amerikai vígjátékot csinálni, amikor az mind sz*ar, értelmetlen baromkodás, tisztelet a kivételnek. Na szóval, ez egy ilyen, több szálon futó zagyvaság. A krimi része meg végképp buta lett. Meg az a kép, ami Koltai asztalán volt, az olyan kringé, örökre kísérteni fog.

Hópárduc 

Premier vetítés, színészekkel. Nyertem rá jegyet! Jó volt!

Londonna 

Ma elkezdtem, de úgy 20 perc után úgy éreztem, hogyha nekem ezt tovább kell néznem, akkor nem fogom bírni és inkább vetem ki magam az első emeletről, mintsem végigkínlódjam a többi sok percet. Kár. Pedig anno elképesztően vártam a filmet, akkor, amikor még forgatták. (Amúgy is csomót csúszott a premier különböző jogi, peres ügyek és pénzhiány miatt…) Igaz ugyan, hogy a várakozásaim elsősorban London miatt voltak olyan nagyok, de még a kedvenc városom se bírt rávenni arra, hogy folytassam… Erőltetett, szörnyen fárasztó, sablonos magyar színjátszás, hányingerkeltő vonaglással. (Nem tehetek róla, rosszul vagyok a chippandale fazonoktól, pláne, ha valamennyire ki is van dolgozva a testük, ez van.) És ami külön elszomorított, hogy az angol anyanyelvű színészek is lefárasztották az agyam, nem is kicsit. De még mindig igényesebb volt, mint a hazai vonal, és ezek a vágások / ugrálások, egyik helyről a másikra csak tovább idegesítettek. A közös jelenetektől meg sokszor a falat kapartam. Hujber Ferenc ahhoz képest, hogy milyen sokat élt meg dolgozott kint, hát… Sértette a fülem a kiejtése.
Az alapcselekmény, amit kivettem belőle, szintén nem bírt lenyűgözni, totálisan érdektelen volt és maradt is számomra, hogy ki mit csinál éppen és milyen indíttatásból.
A filmet, mivel csak 20 percig jutottam benne nagyjából, nem jelöltem megnézettnek, viszont ez a vélemény, értékelés kikívánkozott belőlem.
Majd egyszer, ha jobban le lesz szívva az agyam és nem tud így lefárasztani, lehet, hogy végigszenvedem – kizárólag London miatt (!!!), de az egészen biztos, hogy nem mostanában kerül rá sor…

Chris90

Könyörgöm senki ne engedje soha többé Orosz Dénesnek, hogy forgatókönyvet írjon. Se azt, hogy rendezzen, igaz, ebből a szempontból ez a film kivétel. Ez mi akart lenni? Vígjátéknak nagyon szar, mert nemhogy poén nincs benne, de humoros alapszituáció sem, akciónak (thrillernek? kriminek?) meg azért, mert unalmas és full logikátlan. És ehhez valamiért az angolok is csatlakoztak… ott senki nem szólt nekik, hogy ezt a kutya nem fogja szeretni? A magyar színészek akcentusa iszonyatos, ami még egy-két szereplőnek elmegy a karakterét tekintve, de a többiek… Ja, és ha már azért elég sok közünk van a filmhez, ne angol szópoénokat gyártsunk, amiket aztán olyan kínosan ültetünk át magyarra (but-men = de-dós), hogy én érzem magam rosszul tőle.


Hasonló filmek címkék alapján