Made in Italy (2020) 38

Robert a volt feleségétől örökölt birtokra utazik a fiával. Jack el akarja adni az örökséget, apja azonban megtartaná, mert rengeteg szép emlék köti oda, olyanok, amelyek gyermeke életéből annak idején még kimaradtak. Közösen kezdik el felújítani a házat, és Jack is szépen lassan megkedveli a… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Liam NeesonRobert
Micheál RichardsonJack
Valeria BilelloNatalia
Lindsay DuncanKate
Marco QuagliaLuigi
Gian Marco TavaniMarzio
Helena AntonioRaffaella
Yolanda KettleRuth
Souad FaressRee
Claire DysonJennifer

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 67


Kiemelt értékelések

krlany 

Hát ez ilyen „nincs új a nap alatt” történet, szép toszkán tájjal. A fiatalok felejthetők, az öregekben megcsillan valami, de messze nem hozzák azt, ami bennük van. Mégis, olyan kis nyugis, szerethető valami, hogy lazulós, lustizós délutáni filmnek pont jó volt.

MrsCumberbatch 

Nem volt egy nagy durranás. Kétszer kezdtem neki. Másodjára sikerült befejezem. Aranyos. Van benne pár jó poén, egy rettentően elcseszett apa-fia kapcsolat, de egyik sem az igazi. Egyszer nézős limonádé film.

EszgéGabi

Toscana kanyargós, ciprusokkal szegélyezett útjaival nagyszerű helyszín egy filmhez – ezt használták ki a készítők. Kerestek egy híresebb színészt hozzá, aki aránylag jól játszik itt, legalábbis a többiekhez képest. Sajnos a történetben nincs egyensúly, és vidám percek sem, a vígjátékhoz nincs sok köze, inkább dráma. Lehet, a csalódás miatt vagyok ilyen szigorú vele, amit okozott, mert sokkal jobbra számítottam.

Kitten

Pocsék napot pocsék filmmel lezárni… egyik se hiányzott.

Junes 

Könnyed szórakozás lakásfelújítással, apa-fia kapcsolattal, bűntudattal, titkokkal, elfojtásokkal, és némi bőgetéssel.
Egyszer nézhető film, melyben Liam Neeson végre nem ugyanazt az akcióhős figurát játssza, ám ugyanolyan mimikával :D

Verus

Könnyed, nyári mozifilmnek ígérték. Sajnos vígjátéknak unalmas, tele van klisékkel. A toszkán tájaknak is csak egy oldalát mutatja Ha valaki még sosem járt moziban, annak érdekes lehet. Annyira untam, hogy alig vártam, hogy vége legyen.


Népszerű idézetek

Sonnenschein 

Robert: Ezerféleképpen megfestettem őt, de csak a felszínt kapirgáltam.

Sonnenschein 

Robert a fiához: Te nem emlékszel, én nem feledem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján