Mackócsalád Alaszkában (2014) 22

Egy zseniális film a Disney-től, amelyben a mackók életét követhetjük végig. Lehet nevetni és sírni is a kalandjaikon. Az egész családnak remek szórakozás.

Szereposztás

John C. Reillynarrátor

Kedvencelte 1

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Sister

Hihetetlen ez a film! A végén voltak afféle „behind the scenes” bejátszások, ahol bemutatták, milyen közel is merészkedtek az alkotók a macikhoz, és valóban követték a kis család életét a születésüktől fogva egészen a következő tél beálltáig.

Imádtam Scherer Péter narrációját hozzá, hallható volt, mennyire élvezte ő is a feladatot, és milyen izgalmasan, érzékletesen járult hozzá egy-egy jelenet drámaiságához. Nem hittem volna, hogy az alaszkai medvék ilyen nagy utat tesznek meg, ráadásul apróbb információk is színesítették a forgatagot, úgy mint a lazacokról, vagy épp a farkasokról szóló rövidke szemelvények.

Roppantul élvezetes és magával ragadó történet, csakis ajánlani tudom! :)

SunflowerSz 

Nekem ez egy kicsit közepes dokumentumfilm volt, de nem élvezhetetlen. A medvebocsok persze aranyosak voltak, Alaszka önmagában is nagyon lenyűgöző, de itt gyönyörű felvételeket láthatunk róla illetve az aláfestő zenék is szépek.

KyKy

Csodálatos, lenyűgöző. A tájak, a képi világ, a mackók… Uramég, hát annyira tetszett, hogy akármikor képes lennék újra megnézni. Mindenkinek ajánlom. Humoros, izgalmas, drámai, minden megvan benne, ami kell.

Lexy

Csodálatos dokumentumfilm, gyönyörű a képi világa. :)

Syssy922

Ezt a filmet azóta meg akarom nézni, amióta rájöttem, hogy ez a zene a filmhez tartozik: https://www.youtube.com/watch… Szóval majdnem 7 éve, de csak most jutottam el idáig.
Nagyon tetszett, talán a közepe tájékán volt pár pillanat, amikor kicsit untam, de azonkívül nagyon jó lett.
Kíváncsi vagyok a többi Disneynature filmre is.


Hasonló filmek címkék alapján