Harc a végsőkig (Lovagok háborúja 1.) (2011) 16

Ironclad
121' · amerikai, angol · akció, kaland, történelmi 16

A történet a sötét, erőszakkal teli 1200-as évek Angliájában kezdődik. A megalomániás, vérszomjas János király ellen fellázadnak nemesei. A király első félelmében aláírja a Magna Chartát, hogy végre megadja a lovagjainak járó jogokat és kiváltságokat. Az álnok király azonban nem akarja… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Jason FlemyngBeckett
Brian CoxAlbany
Paul GiamattiJános király
Derek JacobiCornhill
James PurefoyMarshall
Kate MaraLady Isabel
Mackenzie CrookMarks
Aneurin Barnard
Charles DanceArchbishop Langton
Vladimir KulichCaptain Tiberius

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

marta_melyi

Nagyon szeretem a történelmi filmeket és talán ez az egyik kedvenc korszakom, furcsa, hogy erre a filmre eddig nem bukkantam rá. Bele lehetne kötni itt ott, de az úgy se számít, hiszen a filmen nem tudnak már változtatni. Nekem talán kicsit sok volt benne a gyilkolászás (de azt egy ilyen filmben úgysem úszom meg).

Jadeline

Nem is tudtam, hogy értek dánul! :D
Ezt érdemes szinkron nélkül megnézni! Ha másért nem is, de ezért az érdekességért igen.
Különben nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek azon, hogy hülyének néznek minket, plusz adnak nekünk egy a közepesnél nem jobb filmet.
A zene nagyon tetszett, de minden más hanyagolható.
Hogyan és minek lett ennek második része is?

Szencsike 

Nagyon kellemes szórakozást nyújtó film, biztos bele lehet kötni, hogy történelmileg így meg úgy, de szép volt. Vicces volt hallgatni a magyar statisztákat, akik dánoknak voltak eladva :)

Mr_Catharsis91 

A háttérszövegeken nagyot derültem (a magyar statiszták ugye)! :D Magán a filmen látszott, hogy csak 25 millát költöttek rá. :( Pedig a színészi gárda nem volt rossz (Purefoy-t, Flemyng-et meg Giamatti-t amúgy is bírom), de többet is kihozhattak volna belőle. :O


Folytatása

Összehasonlítás

Lovagok háborúja


Hasonló filmek címkék alapján