Log Jam (2008–2008) 61

Az aranyos egypercesekben, egy zenei fenomén medvét, nyuszit és farkast ismerhetünk meg, akik az erdőben, rönkök segítségével zenélgetnek saját szórakoztatásukra. Néha-néha felbukkan egy, nem a megfigyelő képességéről híres vadász és a hasonlóan béna kutyája, akik próbálják megzavarni hőseink… [tovább]

Kedvencelte 14

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

krlany 

1. évad
Megvett kilóra!:D Lehet, hogy az éneklés nekem jobban megy mint a farkasnak, de a mozgáskultúráját mán azonnal ide nekem!:D … és azt figyeltétek, hogy medvénk már az első epizód után hangszert váltott? Biztos hiányzott a dög a basszusból!;)
2. évad
Ezek hangszerszédelgőkké lettek! A medve négyszer váltott muzsikaszerszámot, a nyúl meg egyszer… Ebben az évadban azért volt két nem zseniális darab, de azért még mindig csudálatos ez a sokatpróbált natureband. Kérem a következő évadot!

Szeszj 

Nagyon nagy sorozat volt, sokat nevetem rajta! :D Aranyos is, és micsoda mozgások van a főszereplőknek! :D A nyuszi és a vadász volt a kedvencem! :D Meg a kutya! :D http://animest.ro/Photos/Movies/KJFG-NO.5.jpg

pizza42 

Hihetetlen hogy ha néha megnézek egy egyperces log jamet mennyire fel tud dobni. Aranyos, vicces epizódjai vannak minden korosztálynak. :)

TribeBubu 

Felnőttek és gyerekek számára egyformán élvezhető, bolondos kis sorozat. Remek ötlet, hogy mindegyik epizódban ugyanazt az alapot helyezik más-más szituációkba.
Kár, hogy csak ennyi rész készült, még talán lenne benne lehetőség.

Osli75 

Nagyon cuki kis egyperces epizódok. Néztem volna még :D

2 hozzászólás
UViki 

A legutolsó részen meghaltam :DDDD
Ötletes.

Lilla99

Emlékszem régen a Nickelodeon adta a reklámok között az egyes részeket, és én már akkor is nagyon szerettem. Mindig csináltam velük a zenélést. Aztán 8.ban egyszer megnéztük az összes részt média órán. Hiába láttam már addigra az összes részt rengetegszer, nagyon élveztem. Most pedig, pár év eltelte után is ugyanannyira élvezem az összes részt, mint régebben.

Tina98

Nagyon beteg. :D Szüleimet a világból kikergetős. :"D


Hasonló filmek címkék alapján