Koizora (2008–2008) 12

Sky of Love · 恋空
48' · japán · dráma, romantikus, sorozat 13
1 évad · 6 rész

Tahara Mika középiskolás lány. Egy napon elveszti a mobilját, és mire megtalálja, valaki minden számot kitörölt belőle. Ez a titokzatos alak ettől kezdve minden nap telefonhívásaival „zaklatja” a lányt, aki lassan hozzászokik élete új szereplőjéhez; már csak azt szeretné megtudni, ki ő. Ez… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Mizusawa ErenaTahara Mika
Seto KojiSakurai Hiroki
Miura ShoheiNozomu
Abe TsuyoshiYu
AoiAya
HaruSaki
Nagayama KentoKato Tatsuya
Kikuchi AkikoTahara Saori
Satake UkiYuka
Kobayashi SariHana

Kedvencelte 10

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

molly_

Oké, először is le kell szögeznem, hogy engem nem könnyű meghatni (kivéve, ha kutyák halnak meg, de itt ez most hálistennek nem állt fenn). Mivel már évek óta szemeztem a sorozattal, végre leültem és megnéztem egy részt, amiben a narrátor, azaz Mika közölte velem, hogy ez most nem lesz egy tipik romantikus kamaszfilm, hanem durva dolgoknak leszek szemtanúja.

Ugyan már milyen tragédia történhet, elfogy a srác hajfestéke?!

Nevettem, aztán szép lassan sírásba (mit sírásba, inkább kiabálós-csapkodós-hisztizős bőgésbe) fulladt a dolog. Mert hogy jött az első csapás, majd a második, harmadik… hát az biztos, hogy a sors nem kíméli a főszereplőket, egy egész hadseregnyi akadályt állít eléjük.

És ebből van film is… huh, ezt még ki kell hevernem, de utána arra is sort kerítek. Addig is mindenkinek bátran ajánlom a doramát, akinek van szabad 6 órája, és egy nagy csomag papírzsepije, az vágjon bele! Gyönyörű élménnyel lesz gazdagabb.

Bővebben: http://coffee-and-manga.blogspot.hu/2017/01/koizora.html

Kedves_Könyvek

Ennél feltűnőbb hajat keresve sem találtak volna.

Nikolett_Varga 

Kötelező darab ez is meg a film is, bár utóbbit én sokkal jobban szerettem, de ez legalább annyira megérinti az embert, mint a másik

Gwener 

Vannak filmek, amik olyan mélyen megérintik az embert, hogy valahányszor eszünkbe jutnak, belefájdul a szívünk és meg kell állnunk egy pillanatra…
… ez is olyan.

Betűfaló

Először is: a sorozat leírása hibás, semmi köze az alkotáshoz.
Valójában Mika egy iskolába jár Hiroval, és mindenféle telefonos história nélkül összejönnek. A kapcsolatukat azonban sok tényező terheli, túl sok.
Ezt csak az nézze meg, aki nem bánja, ha érzékenységtől függően 20 perctől akár 3 részt felölelően bőg.
A végét nem értettem. Egy levéltől senkinek nem lesz ilyen szemlélet váltása. A kislány pedig kicsoda az utolsó másodpercben bedobva? Tán csak nem Hirotól van, amikor újra egy párt alkottak? (Csak mert más pasit nem mutattak…)
Jaj! Az a haj a srácnak pedig gyilkos! :D
Mindenesetre nem tudom csillagokkal értékelni a sorozatot. Soha többé nem akarom megnézni, el is akarom felejteni. Túl sok nyomorúság sikerült bele, talán épp ezért nem is tudom azt mondani, hogy tetszett.

Tíci

Én speciel jobban szeretem, mint a filmet. Szép történet, de nagyon depresszív, csak százas csomag papírzsepivel tessék nekilátni!


Hasonló filmek címkék alapján