Ganbatte Ikimasshoi (2005–2005) 1

Give It All · がんばっていきまっしょい
45' · japán · dráma, romantikus, sorozat, sportfilm 13
1 évad · 10 rész

Shinohara Etsuko odavan az evezésért, így úgy dönt, hogy iskolájában létrehoz egy női evezős csapatot. Ám mivel ő az egyetlen, még szüksége van legalább négy tagra. Azonban rengeteg nehézséggel találkozik, úgy is mint a tagok toborzása, vagy a kapitányi felelősség. Ám hála gyerekkori barátjának,… [tovább]

Szereposztás

Suzuki AnneShinomura Etsuko (Etsune)
Nishikido RyouSekino Hiroyuki (Bu)
Aibu SakiYano Rie (Ri)
Iwasa MayukoKikuchi Taeko (Dakko)
Satsukawa AimiNakazaki Atsuko (Hime)
Fujimoto ShizukaNakaura Mayumi (Imocchi)
Takabatake KasumiOnishi Kayo
Tsuchiya ShihoIchihara Fumie
Ikeuchi HiroyukiOno Ken
Ishida YurikoOno Hitomi

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

GentleRain 

Japán dorama kihívás miatt néztem meg, de egyébként is már régóta a várólistámon volt ez a sorozat. És nem bántam meg, mert megérte mind a tíz rész. Igaz, hogy baromi nehezen találtam rá, mert régi dorama lévén nem igen van fenn sehol (Dramanice-on igen), de nagyon tetszett.
A lányok – főleg Etsune – kitartását mindenki megirigyelhetné. Küzdenek a céljaikért, nem adják fel és bár vannak súrlódások köztük néha, de mégis összetartanak. Együtt nevetnek, sírnak, miközben igazi versenyzőkké és egy csapattá válnak. Tetszett, hogy nem egyből győznek minden versenyen, hanem nagyon sokára, miközben szép lassan fejlődnek a lányok.
A szerelmi szál hála égnek nem annyira hangsúlyos, inkább a csapatszellem, a fiúk és a lányok közötti baráti kapcsolat és a versenyek vannak előtérben. Egyébként ez az a sorozat, ami a végéig megjósolhatatlan, hogy fog végződni. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.
A becenevek külön tetszettek, szerintem ötletesek voltak. Bár megértem, hogy szegény Hiroyuki miért utálja a Bu becenevet. DX

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján