Kilenc élet (2016) 121

Nine Lives
87' · francia, amerikai, kínai · vígjáték, fantasy 12

Tom Brand (Kevin Spacey) egy vakmerő milliárdos. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be. Tom munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától (Jennifer Garner) és lányától, Rebeccától (Malina… [tovább]

Szereposztás

Kevin SpaceyTom Brand
Jennifer GarnerLara Brand
Robbie AmellDavid Brand
Malina WeissmanRebecca Brand
Mark ConsuelosIan Cox
Cheryl HinesMadison Camden
Christopher WalkenFelix Perkins
Talitha BatemanNicole Camden
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

A gyerekkoromat idézte, amikor még ezek voltak a délutáni családi filmek a tv-ben. A szint is kb ugyanaz. Az animáció amit ohhh god why?! a Garfield filmen volt utoljára ilyen gyönyörű. :D Még a Stuart Little jutott róla eszembe.
A film egész hosszában a macska vérnyákolt. Indokolatlan macska hangok. Értem én, hogy ki kell tölteni az üres járatot, különben unalmas, ha csendben van, de ne már! :D Egyébként nagyon szép volt az a dög. :3 És kb semmi újat nem tudok róla mondani. Sablon sztori, kliséhalmaz és Kevin Spacey, aki kb. 20 percet ha szerepelt úgy, hogy nem csak a hangját hallhattuk. Egyszer megnéztem, de önszántamból biztos nem vetemedtem volna rá.
Haszontalan információ: spoiler

13 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

Nekem nagyon bejött, sokat nevettem rajta. Nyilván sokkal kevésbé csap oda, mint a Távkapcs (mondjuk ez nem megy át drámába a második felére), de azért az alaphelyzetben van pár átfedés. És három macskával határozottan cáfolom az állítást, miszerint a macskák nem nyávognak állandóan. Személyiségük van, és sajnos van, amelyik nagydumás, ha éppen semmi baja nincs, akkor is mondja a magáét. Van, amelyik meg szinte soha nem nyávog. Speciel az itteni macska (valószínűleg amiatt, mert valójában ember volt) az előbbi kategóriát erősíti.

Elhaym

Már a premier óta megakartam nézni, de csak most jött össze.
Gyerekkoromban imádtam az ilyen filmeket. Egy könnyed családi program, még anyu sem aludt el rajta.

Szencsike 

Láttunk már pár hasonló filmet, sok újat ez se ad az „ember lelke átkerül az állatba és helyre kell hozni a világ rendjét” témához. Nagyon aranyos családi film volt, jókat lehetett nevetgélni, és a macskás dal is mókás, bár nálam dallamragadást okozott.

Törpillaa 

Lényegében ez a film tetszett, de ez sem lett nagy kedvenc. Imádom a cicákat, és a filmben annyira cukik voltak, főleg szőrmók úr. Ezen a filmen többet nevettem viccesek voltak, amekkorát szegény cicus esett és egy két trükkje imádni való volt. Az meg, főleg tetszett spoiler. Nem okozott maradandó élményt a film, de tetszett. A szereplők jók voltak Robbie Amell meg nagyon cuki.

Tamás

Aranyos az alapötlet, és imádom, hogy Christopher Walken itt is hozza a baljós, misztikus de amúgy jó akaratú karaktert akit szokott :D Inkább a kivitelezés volt gyenge. A cica cuki, és semmi szüksége nem volt Kevin Spacey hangjára ahhoz, hogy minden szőrmerajongó csodálja a vásznon. De az kellett, oké. Viszont ez a borzalmas CGI cica undorító volt, végig attól tartottam, hogy még egy kicsivel több lesz belőle.

1 hozzászólás
Faythe

Jópofa kis film volt, még akkor is, ha a macska nagyon megszerkesztett volt. :)

Leah 

Jó kis délutáni macskás film… lenne, de a készítők szerintem nem ismerik a macskákat.
Nyomjuk tele az egészet indokolatlan nyávogással.

Idegesített nem is kicsit, vernyákolt, egész végig, megállás nélkül…
Egy macska csak okkal nyávog. Általában full csendben vannak . (Jó persze, ember volt benne . De akkor is.)

A történet sablonos, igaz a macskás csávó jó volt :) Meg tetszett a boltja is :D

7 hozzászólás
Kemiviki 

Olyan nosztalgikus élményt nyújtott ez a film. Mármint gyerekkorom mesefilmjeit juttatta eszembe, mikor az állatok beszélni szoktak (több kevesebb animációs sikerrel).
Tetszett a film, és a cicus is jól volt meganimálva mikor kellett. Az utolsó részek nagyon meghatóak lettek. Kellemes kikapcsolódó film.
Viszont az állandó vinnyogása a cicának engem zavart.

KyKy

Meglepően nem volt olyan gagyi, mint gondoltam. A film végéig az az érzés keringett bennem, amit már előttem meg is fogalmaztak, mégpedig, hogy ez a film olyan volt mind érzelmileg, mind megvalósításban, mint a gyerekkoromban nézett filmek. Egyszerűek, de mégis viccesek, kedvelhetőek. Nem lehet komolyan venni, de mégis meg lehet szeretni, mert ez a macska, te jó ég, valami iszonyatosan gyönyörű! Még az animált részek sem zavartak, többek között jókat szórakoztam azon, milyen kis béna, szóval tényleg kikapcsolt. A szereplők is olyanok voltak, mint ebben a filmben általában, nem okoztak meglepetést, nem voltak benne kiszámíthatatlan fordulatok, de mégis élvezetes volt. A színészek jól alakítottak, még Jennifer Garner fura mozgása sem zavart annyira, és a kislány pedig feltűnően gyönyörű, kíváncsi leszek, később, felnőttként láthatjuk-e majd, és hogy ez a szépség megmarad-e vagy átalakul.
Összességében mindenkinek tudom ajánlani, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik egy hétvégi délutánon.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján