Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Marinette 

Ez nem az én sorozatom volt. Egyszer bőven elég volt, hogy láttam.
A főpáros helyett sokkal jobban érdekelt King és Peat kapcsolata, de az meg elég zavaros volt. Csakis miattuk megnézem majd a 2. évadot.

Katyesz 

Én feladtam, az utolsó részhez már nem is volt türelmem. Ritka gagyi volt, pedig amit láttam belőle, azt nagyon dícsérték. Asszem nekem van elvont ízlésem. Na mindegy.

Panna

Az utolsó kB 5 perc miatt feljebb vittem a csillagozásomat… Még 1 nap múlva is hatással van rám az a pár képkocka…

Nana92 

Fogalmam sincs mennyi csillagot kéne adnom erre. Én még karaktert sose utáltam meg ennyire. Hányszor ültette fel csórit és még eszébe sem jutott felhívni vagy írni neki. Érti az ember, hogy szerelmes, de ha ezt teszi nem igazi barát és tudom, hogy Non nem barátként érez iránta, hanem többet, de ha barátként ezt teszi valaki az a legundorítóbb dolog, mikor szerelmes lesz és elfeledkezik a barátokról. Látszott rajta amikor mondta, hogy nem haragszik amiért felültette, hogy nem tényleg nem mérges rá, hanem csalódott és az 1000x rosszabb. A fő párost amúgy elejétől nem csípem, én Valent konkrétan az első részben otthagytam volna kaparja össze magát egyedül, ha már megcsinálta a bajt. Bajban vagyok most nagyon mert a King Peat páros érdekel, hogy alakul, de a főpárostól visítófrászt kapok, szóval nem tudom így megnézzem e a 2. évadot.


Folytatása

Összehasonlítás

Love Area


Hasonló filmek címkék alapján