Kasa wo Motanai Aritachi wa (2016–2016) 5

Of Ants and Umbrellas · 傘をもたない蟻たちは
japán · dráma, romantikus, sorozat, minisorozat
4 rész (epizódhossz: 20')

Történetünk főszereplője Hashimoto Jun, egy reménytelen sci-fi író. Miután évek óta új regény nélkül töltötte napjait, a szerkesztője megbízza egy romantikus történet írásával. Miközben Jun a történet alapjaival küszködik, felbukkan rég nem látott legjobb barátja, Murata Keisuke, aki… [tovább]

Szereposztás

Kiriyama RennHashimoto Jun
Kato ShigeakiMurata Keisuke
Sakata MasanobuTateyama
Watanabe MaiYukie
Niitsu ChiseRina
Adachi RikaNakamura Amika
Minamisawa NaoAkatsu Mai
Ryu RaitaNezujii
Takeda RenaMai (fiatal)
Kobayashi RyotaJun (fiatal)

További szereplők

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

krlany 

Na a végére csak ki kerekedett. Az első két rész, olyan semmilyen, de a második kettő helyrerakja a dolgokat. Onnantól jó, hogy visszamegy a múltba.

GentleRain 

BL-nek semmiképpen nem nevezném. Még csak romantikusnak sem, mert semmi ilyesmi nem volt benne – leszámítva azt a két jelenetet a visszaemlékezésben –, így nehéz behatárolni. Egynek elmegy, de nem hagy mély nyomot az emberben.

Marinette

A második részt leszámítva nekem ez tetszett. Az eleje még egész vidám hangulatú, de a 3.-4. rész már sokkal komorabb és lehangoló. Ilyen befejezésre meg abszolút nem számítottam, majdnem dobtam egy hátast tőle. Kár azért a második részért.

Subika 

Mikor el kezdtem nézni nem tudtam hogy alakul a történet az 1 -2 rész igen gyenge volt de a 3 résztől kezd kikerekedni a történet egy titkos szerelemmé .Voltak benne buzdítások és az öreg halász szájából bölcsességek .A 4 rész arról inkább nem írok akit érdekel nézze meg ezt a mini sorozatot .


Hasonló filmek címkék alapján