Jujutsu Kaisen (2020–2021) 58

Itadori Yuuji nagyon jó futó, és többre is vihetné, ha nem unná a körbe-körbe szaladgálást. Az viszont már sokkal inkább érdekli, hogy a suli okkult klubjának tagja legyen, mert sokkal izgalmasabbnak hangzik. Akkor viszont a haja szála is égnek áll, mikor kiderül, hogy az okkult dolgok nem is… [tovább]

angol · angol

Képek 11

Szereposztás

Uchida YuumaFushiguro Megumi (hang)
Enoki JunyaItadori Yuuji (hang)
Seto AsamiKugisaki Nobara (hang)
Nakamura YuuichiGojou Satoru (hang)
Sakurai TakahiroGetou Suguru (hang)
Endou AyaIeiri Shouko (hang)
Uchiyama KoukiInumaki Toge (hang)
Chiba ShigeruJougo (hang)
Shimazaki NobunagaMahito (hang)
Tsuda KenjirouNanami Kento (hang)

További szereplők

Kedvencelte 35

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Most már be kell látnom, hogy nagyon szeretem a shounen sorozatokat. Egyszerűen kikapcsolnak és elszórakoztatnak. Viszont már elég sokat láttam, és a háremre épülőket egyszerűen rühellem, így felcsillant a szemem, amikor megláttam ezt a sorozatot. Az alapötlet érdekes lenne, ha nem inspirálódott volna a Naruto-ból meg egyéb híres shounen-ekből, mindenesetre az átkok és a keletkezésük tényleg az. A főbb karaktereket is lehet kedvelni, bár eddig annyira nem tudtunk meg róluk sokat, csak morzsákat, de remélhetőleg ez még csak az első évad volt, és lesz folytatása. Gojo-sensei szemei pedig tényleg gyönyörűek. Az egyetlen, ami nem tetszett benne, azok az indokolatlanul "vicces jelenetek, amik sok esetben sem odaillőek, sem viccesek nem voltak.

4 hozzászólás
Popovicsp87 

Annyira nem estem tőle hasra.
Szörnyes shounen, de itt átkoknak nevezik őket. Szereplőink ellenük harcolnak, a direkt erre a célra létrehozott iskola tanítványaiként.
Jól fel vannak építve az átkok, az ellenük harcolók technikáik és a történet is tartalmaz egy-két érdekesebb fordulatot.
Az animáció nagyon jól néz ki, főleg, hogy az átoktechnikák 2D-szerűen vannak megvalósítva.
A harcok és az aláfestő zenék üteme príma. :)
Nem veszi magát túl komolyan, menet közben van pár viccesebb rész, de sosem megy az akció rovására.

11 hozzászólás
Victorious 

A Jujutsu Kaisen tipikusan az aminek nagyon jót tett az anime adaptáció. Remek az animáció, a zene, a szinkron és a pacing is. Az első ending meg opening azért jobban tetszett.
A történet maga a manga elején nem nyűgözött le annyira, de idővel azt vettem észre, hogy megszerettem. Persze még így is eléggé túllett értékelve, sejtem, hogy a Demon slayerhez hasonlóan ebben is az animáció a ludas (bár ez jobban bejön). Nem egy hihetetlenül egyedi darab, de megvan a maga bája a karakterekkel és a humorával, időnkénti sötétebb szálaival, amik mindenképp maradásra késztetik az embert.

K_A_Hikari 

Ashley ajánlására kezdtem el nézni, és a féléig nagyon be is vonzott.
Aztán volt valami törés, vagy változott valami, vagy én nem is tudom, de néhány részen át azt éreztem, hogy ezt istenesen elrontották, bár nem tudnám megindokolni, miért éreztem így.
A végére azért összekapta magát a sorozat, és tuti meg fogom nézni a folytatást, már csak az izgalmas és fejlődőképes karakterek miatt is.
Ha szeretted a Demon Slayert, nézz bele ebbe is *-*


Népszerű idézetek

SchizoVampire

Fushiguro: Tényleg elment szuvenírt venni… amíg emberek haldokoltak?!
Satoru: Ez nem szuvenír. Hazafele befalom a gyorsvonaton.

1. évad 1. rész – Ryomen Sukuna
SchizoVampire

Yuuji: Eldöntöttem, hogyan fogok meghalni.
Satoru: Oltári! Bírom a magadfajtát.

1. évad 2. rész – For Myself
SchizoVampire

Fushiguro: Az élet egyetlen igazsága, hogy mindenkivel egyenlően igazságtalan.

1. évad 5. rész – Curse Womb Must Die: Part 2

Hasonló filmek címkék alapján