Jue Dui Zheng Feng (2017–2017) 11

Beloved Enemy · 决对争锋
35' · kínai · dráma, romantikus, sorozat 18
1 évad · 15 rész

A kiemelkedő üzletemberre, Gu Qing Pei-re első munkanapján az új munkahelyén az elnök rábízza erős és arrogáns fiát, Yuan Yangot. Yuan Yang képmutatónak tartja Qing Pei-t, de apja nyomása miatt nem meri megütni. Ezért mindenáron megpróbál bajt keverni, de Qing Pei ezeket mindig könnyedén… [tovább]

Szereposztás

Shang BaiGu Qing Pei
Gao MingYuan Yang
Liao WangPeng Fang
Meng RuiXie Yan
Jue Dui Zheng Feng (2017–2017)
Forgatókönyvíró

Gyártó
iQiyi

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

pvik13 

Jajj nem…nem igazán tetszett :c Nem voltak szimpik a szereplők meg kicsit uncsi is volt :c

Dreamborder 

Jól indult a sorozat, volt benne fantázia, de sajnos a végére nekem egy kicsit ellaposodott. Valahogy a 8 és 9 között mozog, de ha a mostaniakhoz viszonyítom, akkor ez most 8. :) Jók voltak a karakterek, a két főszereplő jellemben tűz és víz, de így alkottak egy jó kis párost. Yuan Yang haverjait nagyon bírtam, és a végére hozzájuk csapódó kiscsaj is színt vitt a sorozatba. Egyébként megjött a kedvem elolvasni az eredeti novellát. Ez alapján nem lehet rossz az sem. :)

krlany 

Bírtam ezt a sorozatot. A nyers erő és az ész együttállása, párharca. Yuan Yang impulzivitása és problémamegoldási ötletei jó sok zűrzavart kavarnak. Gu Qing Pei-ben meg csak egyet nem bírtam spoiler. Ez egy rendesen megcsinált websorozat.

Katyesz

Jó kis sorozat volt. Megvolt benne a kellő lendület. Az ész harca a nyers erő ellen.
Elkényeztetett hercegecske jellemfejlődését láthatjuk. Nem az a tipikus esze semmi, üsd meg jól. Igaz az elgondolásai nem mindig jöttek össze, de legalább jó szándékkal tette a dolgát.
Erőteljesen próbáltam kivenni az egész sorozat alatt, hogy hol található a romantikus pillanat, de konkrétan a romantika köszönő viszonyba sem volt. bl meg pláne


Hasonló filmek címkék alapján