A forradalom (Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3.) (2016) 44

The Visitors: Bastille Day · Les Visiteurs: La Révolution
110' · francia, belga, cseh · vígjáték, fantasy, történelmi 12

A harmadik történet ott folytatódik, ahol a második félbeszakadt: a nagy francia forradalom idején. Ami azt jelenti, hogy végre a nézők is megtudhatják, mi sült ki végül Jacques 'Foche' és üke, a szörnyű inkvizítor Jacquouillet találkozásából. Sőt, a "bájos” mosolyú Ginette is újfent színre lép.

francia

Szereposztás

Christian ClavierJacquouille la Fripouille / Jacquouillet
Jean RenoGodefroy de Montmirail
Franck DuboscGonzague de Montmirail
Karin ViardAdélaïde de Montmirail
Sylvie TestudCharlotte Robespierre
Marie-Anne ChazelPrune (Ginette)
Ary AbittanMarquis de Cheneviette
Alex LutzRobert de Montmirail
Frédérique BelFlore
Lorant DeutschJean-Marie Collot d'Herbois

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Osli75 

Kár volt az energiáért… meg sem közelíti az első két rész színvonalát, pedig azokban is találtam kifogásolnivalót bőven. Szinte értékelhetetlen… jól leült a végére

Razor

Bevallom töredelmesen, hogy az előző két rész nekem bizony kimaradt, az elsőből láttam csupán pár percet. Ez mit sem vont le a harmadik rész élvezetéből, ráadásul az elején a felvezető szöveg gyorsan helyretette a sztori alapjait. Időutazó hőseink ezúttal a francia forradalom idején kötnek ki, ami a történet szempontjából meglehetősen kétélű fegyver: a franciák valószínűleg nagyon jól szórakoztak a „politizálós” részeken is, viszont számunkra ez szerintem közel sem annyira részletesen ismert korszak (mínusz a töriszakos hallgatók persze :P), így ezeknél a részeknél úgy éreztem, kissé leül a film. Egyébként jól szórakoztam, jók voltak a poénok, azon pedig külön jót nevettem, mikor megláttam Götz Otto-t spoiler. :D
A film vége nyitva hagyta a lehetőségét egy folytatásnak, majd elválik, hogy élnek-e a lehetőséggel.

2 hozzászólás
Banditaa 

Sajnos nagy csalódás volt a két kiváló rész után a megkésett folytatás. Már a bénácska magyarázat se tetszett, hogy miért tűnik a két főszereplő sokkal öregebbnek az előző részhez képest. Aztán a francia forradalom idején élt rokonok is… Felőlem gurulhatott volna mindnek a feje, olyan ellenszenvesek voltak. A híres történelmi szereplők is inkább elnagyolt karikatúrák voltak, a két főszereplő meg az időalagútban mintha saját magukat vesztették volna el. Az előző rész több szálon futott, itt hamar összeért minden szál, a poénok meg teljesen kivesztek a filmből. Nagyon sajnálom.
A nyitott végről csak annyit, hogy nagyon remélem, hogy nem lesz negyedik rész…

Cyril 

Nem ütött akkorát, mint az első rész. Az valahogy klasszikus maradt bennem. Jó volt újra látni természetesen, a merész Godefroy-t, és „hű” csatlósát „Zsákfost a bolondost”. Jöttek a jobbnál jobb beszólások, bár nem olyan intenzitással, és hatással.
Ami zavart, az a film hossza… és ha már azt nézed mennyi van még vissza a filmből, az nem éppen üdítő, de kétségtelenül picit hosszú. A másik pedig: valahogy úgy éreztem, hogy nem a két főszereplő volt, a két főszereplő. Bár ez kicsit bután hangzik, de így van. Nagyon belebonyolódtak ebbe a forradalomba, a sok (mellék)szereplőbe, a sok mellékszálba, és majdnem hoppon maradt Godefroy és fegyverhordozója.
Gyakorlatilag a forradalomra épült a film, nem a „két öreg harcosra”.
Azért tetszett a film, és aminek örülök, hogy nyitva hagyták a végét :)
Jöhet a folytatás!!!

Fanni_Dorottya

A poénok nem ütöttek akkorát, mint az elsô részekben – inkább több apró volt, mint néhány nagyon emlékezetes. A történelmi háttér viszont sokkal nagyobb hangsúlyt kapott, mint eddig a lovagkor, ami így érettségi elôtt külön jó volt, lehetett versenyezni ki mennyit tud a szereplôkrôl.
Remélem a következô részre nem kell ennyit várni, kíváncsi vagyok hogy nyúlnak hozzá ahhoz a témához.

Hippoforaccus 

Hát ez valami szánalmas volt. Komolyan, fizikailag fájt végignéznem. Semmi poén nincs benne, leszámítva egy-két kisebb szóviccet. Ezért kár volt elpazarolnom ezt a majdnem két órát.

pezsgősvacsi

Az első két részt meg se közeliti,mig az előző részeket szinte végig nevettem,ebben alig van poén.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján