Bpoop Phaeh Saniwaat (2018–2018) 1

Love Destiny · บุพเพสันนิวาส
110' · thaiföldi · romantikus, vígjáték, fantasy, sorozat, történelmi 15 !
1 évad · 15 rész

Kadesurang egy huszonöt éves régész, aki egy nap balesetet szenved. Így találkozik Karakade szellemével, amelynek hatására háromszáz évet utazik vissza az időben az Ayutthaya korba. A lány pedig Karakade testében tér magához, pont azután, hogy a másik lány meghalt.
Karakade egy önző és… [tovább]

Szereposztás

Ranee CampenKadesurang / Mae Ying Karakade
Pope Thanawat WattanaputiMuen Suntorndewa / Por Date
Panjan Kawin ImanothaiRuengrit / Muen Rueng
Prang Kannarun WongkajornklaiMae Ying Junward
Susie Susira NannaMaria Guyomar / Thao Thing Kip Mar
Nhing Nirut SirijanyaChaophraya Horathibodi
Louis ScottConstantine Phaulkon
Bpoop Phaeh Saniwaat (2018–2018)
Forgatókönyvíró

Gyártó
Channel 3

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

kkata76 

Nos, szerintem ez egy egyértelműen tíz csillagos sorozat. Kimondottan érdekes volt a történet azzal együtt is, hogy az időutazásos téma már eléggé elcsépeltnek tűnik. Itt viszont tettek bele teljesen váratlan fordulatokat, ráadásul az egészet átitatja a thaiföldi kultúra, hiedelemvilág, vallás.
Szépek a kosztümök stb, de nagyon lekötött a sztori történelmi része is. A 17. század második felében járunk, épp egy dinasztiaváltás küszöbén. A szereplők zöme történelmi figura, érdemes utánaolvasni, mozgalmas időszak. Lehet követni egyébként úgy is, ha az ember (mint én) egyáltalán nincs képben a thai történelemmel kapcsolatban.
Ha már a szereplőket említettem: a két főszereplőt szerettem nagyon, aranyosak voltak együtt. A mellékszereplők is tetszettek, mind emlékezetes figura lett.
Jókat nevettem, volt olyan rész, amit mosolyogva néztem végig, máskor meg kellett zsebkendő. Mindenkinek csak ajánlani tudom a sorozatot, főleg azoknak, akik szeretik a romantikus meg a történelmi dolgokat egy kis misztikummal fűszerezve, és nem riadnak vissza a hosssszú thai tisztségnevektől.

7 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján