Jó srácok (2019) 47

Good Boys
95' · amerikai · vígjáték 16

Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló… [tovább]

magyar

Szereposztás

Jacob TremblayMax
Brady NoonThor
Keith L. WilliamsLucas
Molly GordonHannah
Midori FrancisLily
Izaac WangSoren
Millie DavisBrixlee
Josh CarasBenji
Will ForteMax apja
Lil Rel HoweryLucas apja

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 156


Kiemelt értékelések

kiruu 

Soha nem akartam korábban filmről kijönni (moziban), ennek a f*snak a 15. percénél éreztem azt, hogy meneküljünk. Az utolsó fél óra konkrét kínszenvedés volt. Semmi értelme a filmnek. SEMMI. Mert ha szórakoztatna.. de nem. Még erre sem képes. Annabelle az egyetlen értékelhető a filmben, a két jelenetéért jár a két csillag.

Kedves_Könyvek

Ez nagyon beteg és durva és trash… ennek ellenére guilty pleasure, mert tök jót nevettem rajta xd

MewIchigo_Fan_Daniel 

Ez egy zseniális film volt.
Kegyetlenül sokat röhögtem. Sőt… az jobb kifejezés, hogy: sz*rrá röhögtem/röhögtük magunkat. Az pedig csak egy plusz volt, hogy valahol azért volt egy mélyebb jelentése is a filmnek. spoiler
Egy dologgal nem voltam kibékülve: szinkronváltozások. Az afro amerikai kissrácnak megváltoztatták a szinkronját (vagy én hallottam rosszul?!)… Sokkal jobb volt ami az előzetesben volt.
Plusz: volt 1-2 poén, ami az előzetesben sokkal ütősebb volt. Nem mondom, hogy ezzel a verzióval nem volt vicces, de nagyobbat szólt volna az eredeti poén. :)
Mindent összevetve az egyik legjobb vígjáték lett, amit ebben az évben láthattunk. :)

2 hozzászólás
Nihilchan92

Jobb, mint amire számítottam. Persze, aki nem bírja a trágár humort, inkább kerülje, ugyanakkor ezek a gyerekek még így is sokkal ártatlanabbak, mint a valódi kiskamaszok többsége.
Tetszettek a drámai részek is, és a barátsággal kapcsolatos üzenet. Mind a három srácot kedveltem; ügyesek, viccesek és szerethetőek voltak.
Nem váltja meg a világot, de nagyon jókat nevettem rajta. Összegészében kifejezetten tetszett.

doboluca

Imádtam, rohadt jókat lehet rajta röhögni. Abszolút kedvenc lett.

Kyupirappa

Valamiért arra számítottam, több lesz benne a komikus jelenet, dráma nélkül, de így is jó film lett :) Szurkoltam a fiúknak, hogy eljussanak a céljukhoz, lehetőleg minél akadálymentesebben.
spoiler
Egy kérdésem lenne csak a film végén:
spoiler

1 hozzászólás
hashtagHetiMozi 

Nem lett rossz a Jó srácok, bár van azért bőven trágár humor, tud szórakoztató lenni és nem túltolt. Bár a cselekmény nem mindig pörög a maximumon és a színészek sem váltják meg a világot, a gyerekkorba visszarepítés abszolút működik, van üzenete és nem káros, a lezárás pedig egészen megható. Idén eddig pozitívan kell csalódnom a vígjátékokban, remélem ez a tendencia folytatódik.

McMurry

Rosszabbra, sekélyesebbre számítottam, de jól szórakoztam.


Népszerű idézetek

Nocharity 

– There will be girls. You know what does that mean?
– Drama…

Nocharity 

Promise me, that even if we're not hanging out all the time, we'll always be there for the big stuff.

Nocharity 

Listen, I know you scared. I'm not. At all.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján