Jó srácok (2019) 160

Good Boys
90' · amerikai · kaland, vígjáték 16

Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló… [tovább]

magyar

Szereposztás

Jacob TremblayMax
Brady NoonThor
Keith L. WilliamsLucas
Molly GordonHannah
Midori FrancisLily
Izaac WangSoren
Millie DavisBrixlee
Josh CarasBenji
Will ForteMax apja
Lil Rel HoweryLucas apja

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 18

Várólistára tette 112


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez nagyon állat volt. Szórakoztató, vicces, pörgős, a szereplők is eléggé jók voltak. Jó sztori volt, és a zenék is tetszettek. Bírtam a három srácot, és a beszólásaikat, rengeteget nevettem rajtuk. :-) Cukik, és viccesek voltak együtt, a jeleneteiket is nagyon bírtam. :-)

Sloan0 

Moziban szerettem volna megnézni, de nem jutottunk el ami nem is baj. Sokkal jobban ütött itthon, szabadjára engedett önfeledt nevettessél. Az előzetes sokat ígér, felfokoztat hangulattal amit részben meg is kap az ember, de ezt a filmet nem szabad komolyan venni.

Szeszj 

Ekkora hülyeséget, de nekem tetszett. :D Jókat nevetem rajta, főleg a spoiler. Elégé alpári volt de nem zavart, a történet se volt vészes bár azért elég nagy hülyeség volt. A kedvenc részem mikor ott vannak az egyetemisták házában, az kész volt! :D Maga a tanulság a barátságról jó volt, örültem hogy spoiler.
A szereplők is jók voltak, nekem egyértelműen Lucas volt a kedvencem, nagyon bírtam a kis srácot! :D De mind a hárman jók voltak! :D
Igazából ez a film egy nagy hülyeség, de elehet rajta szórakozni! :D
https://media3.giphy.com/media/Wmd1Nf39VuB4C3s1QE/giphy.gif…
https://media2.giphy.com/media/LmBn2yCyuU76u2Ltnt/giphy.gif

Kedves_Könyvek

Ez nagyon beteg és durva és trash… ennek ellenére guilty pleasure, mert tök jót nevettem rajta xd

MewIchigo_Fan_Daniel 

Ez egy zseniális film volt.
Kegyetlenül sokat röhögtem. Sőt… az jobb kifejezés, hogy: sz*rrá röhögtem/röhögtük magunkat. Az pedig csak egy plusz volt, hogy valahol azért volt egy mélyebb jelentése is a filmnek. spoiler
Egy dologgal nem voltam kibékülve: szinkronváltozások. Az afro amerikai kissrácnak megváltoztatták a szinkronját (vagy én hallottam rosszul?!)… Sokkal jobb volt ami az előzetesben volt.
Plusz: volt 1-2 poén, ami az előzetesben sokkal ütősebb volt. Nem mondom, hogy ezzel a verzióval nem volt vicces, de nagyobbat szólt volna az eredeti poén. :)
Mindent összevetve az egyik legjobb vígjáték lett, amit ebben az évben láthattunk. :)

2 hozzászólás
kiruu 

Soha nem akartam korábban filmről kijönni (moziban), ennek a f*snak a 15. percénél éreztem azt, hogy meneküljünk. Az utolsó fél óra konkrét kínszenvedés volt. Semmi értelme a filmnek. SEMMI. Mert ha szórakoztatna.. de nem. Még erre sem képes. Annabelle az egyetlen értékelhető a filmben, a két jelenetéért jár a két csillag.

Márta_Péterffy 

Vagyok olyan elvetemült, hogy végigröhögtem szinte az egész filmet. Az ökörségeket nem szabad komolyan venni, de a barátság komoly dolog.

bettibujdoso 

Az összes poén le van lőve a trailerben igazából. És a trailer alapján nem is derül ki az igazi sztorija, ami egyébként elég nagy baromság. :/

Nihilchan 

Jobb, mint amire számítottam. Persze, aki nem bírja a trágár humort, inkább kerülje, ugyanakkor ezek a gyerekek még így is sokkal ártatlanabbak, mint a valódi kiskamaszok többsége.
Tetszettek a drámai részek is, és a barátsággal kapcsolatos üzenet. Mind a három srácot kedveltem; ügyesek, viccesek és szerethetőek voltak.
Nem váltja meg a világot, de nagyon jókat nevettem rajta. Összegészében kifejezetten tetszett.

asdfghjk

Imádtam, rohadt jókat lehet rajta röhögni. Abszolút kedvenc lett.


Népszerű idézetek

Nocharity 

– There will be girls. You know what does that mean?
– Drama…

Nocharity 

Listen, I know you scared. I'm not. At all.

Nocharity 

Promise me, that even if we're not hanging out all the time, we'll always be there for the big stuff.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján