Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

lakatoszoltan01 

Minden rész az élet sajátosságait mutatja be egy-egy kitalált idegen bolygó élőlényein keresztül. Az idegen lények kb 10 percig jelennek meg a részekben szétdarabolva, közben pedig a földi életet mutatja be dokumentumfilmszerűen különböző tudosokat megszólaltatva a sori. (Alkalamazkodás, védekezés, szimbiózis, ragadozás, extrém körülmények, civilizáció, stb.)
Néha áttekertem a köztes részeket, néha roppant érdekesnek találtam. Az idegenek bemutatása is folyton ismétlődik a részeken belül, azaz a 2 perces kis vágások fele az előző 2 percből van ollózva, szóval. Látványos, de nem túl ötletes.
Mindössze 4 rész, szóval aki szereti a kitalált idegeneket és a dokusorikat, mindenképp nézze meg.

DeadBite 

Nagyon nem tudok mit mondani rá.Szeretem a sci-fit és a tudományokat is,érdekes volt látni,hogy a Föld törvényei hogyan működnének máshoz,más környezetben.Nem egészen tudom megmondani,hogy az egyes bolygókon ugyan mennyire lenne hiteles az,amit itt elmondtak,de ha fikció vagy áldokumentum,akkor is remek.Érdekesek voltak a teremtmények,az atmoszféra és az életért vívott harc bemutatása itt-ott,pláne úgy,hogy közben a mi bolygónk élőlényeit és tájait is bemutatja.Érdekes és szórakoztató kis sorozat volt ez.


Hasonló filmek címkék alapján