Hupikék Törpikék: Karácsonyi ének (2011) 40

The Smurfs: A Christmas Carol
22' · amerikai · animációs, vígjáték, rövidfilm, fantasy

Megérkezett a Karácsony Aprajafalvára is. Sajnos Dulifuli szokásos rosszkedve beárnyékolja az ünnep hangulatát. Mivel mindent utál, még a Karácsonyt is, három tündér érkezik hozzá, hogy megmutassák neki a Karácsony valódi értelmét.

Szereposztás

Jack AngelTörpapa (hang)
Fred ArmisenOkoska (hang)
Melissa SturmTörpilla (hang)
George LopezDulifuli (hang)
Gary BasarabaTörperős (hang)
Anton YelchinÜgyifogyi (hang)
Hank AzariaHókuszpók (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Theana 

Hű, nekem egyáltalán nem tűnt fel, hogy Szinetár Dóra és Berecki Zoli volt a két törp magyar hangja. Figyeltem, de tényleg nem ismertem fel. (Pedig pont az előbb néztem egy videót, ahol Berecki Zoli beszél. Ejj, na mindegy.)
Aranyos feldolgozás, amihez adtak egy kis pluszt, de nem akkora dunszt.

3 hozzászólás
viky0222 

A történet nem új, de nagyon szeretem, mindig karácsonyi hangulatom lesz tőle. Nagyon-nagyon régen néztem Hupikék törpikéket, így jó volt kicsit újra látni őket. A rajzolt részek sokkal jobban bejöttek, mint a 3D animáció, egyszerűen azért, mert a törpök csakis rajzoltan az igaziak. Valószínű nem most került elő utoljára.

szymba23 

Nagyon tetszett, remek feldolgozás. Teljesen átéltem a karácsonyi hangulatot, gyerekkorom nagy kedvence a Hupikék Törpikék, jó volt őket ismét látni. :)

Dombi_Petra 

Imádom a Karácsonyi ének feldolgozásait, de ez valahogy nem jött most át. Jó, nagyon aranyos történet volt ez is, a törpékkel, Dulifulival és a karácsonnyal. De nekem hiányzott belőle valami, de az nagyon.

Lilla99 

A történet nem túl egyedi, hiszen rengeteg feldolgozása van már, viszont mégis nagyon jó volt a kivitelezés. Örültem, hogy a főszereplő most Dulifuli volt. Szerintem a grafika továbbra is nagyszerű. Ilyenkor karácsonyi szezonban nálam ez a rövidfilm is kötelező.

Hippoforaccus 

Mint a neve is mutatja, ez a Karácsonyi Ének áttörpösítése. Nincs is rüla mit mondani.

Kemiviki 

Nem olyan nagyon egyedi történet, viszont hihetetlenül aranyos:)

Negative_Singularity 

Mindig is szerettem a törpikéket, nem tudok nem elfogultan írni :) Kedves, aranyos mese volt, pont jó karácsonyvárónak, hogy az ember még jobban várja szentestét ^^


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján