Hilda (Hilda 1.) (2018–2023) 18

Egy Hilda nevű, rettenthetetlen kék hajú lány elhagyja az erdőt, hogy a városba menjen, és új barátokat szerezzen, nagyszerű kalandokat éljen át, varázslatokat és rejtélyes lényeket találjon, akik azért veszélyesek is lehetnek.

angol
angol

Képek 6

Szereposztás

Bella RamseyHilda (hang)
Daisy HaggardMum (hang)
Ameerah Falzon-OjoFrida (hang)
Oliver NelsonDavid (hang)
Rasmus HardikerAlfur (hang)

Kedvencelte 18

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Bancsurka

Ezt nagyon imádtam:D De örülök, hogy rátaláltam erre a sorozatra. Végre egy új és jó mesesorozat. Nagyon tetszett az egész. Imádtam benne a lényeket, Hildát, Twiget… Bár nekem Alfur volt a kedvencem. Az akcentusuk valami iszonyatosan jó. Kellemes volt hallgatni. Kíváncsian várom a következő évadot:D

2 hozzászólás
Zoqo_Tsvu

Elképesztően aranyos sorozat, nagyon tetszett. Minden tökéletes benne: a képi világ, a történet és a szereplők is szerethetőek. Twiget imádtam, mellékszereplők közül még Kaisát kedveltem meg. Hilda és Alfur is abszolút kedvencek, nem is kérdés. Remélem lesz 3. évad, mert ez az évadzáró nem volt semmi.

Moony

Szuper aranyos mese! Szerethető karakterek, és egy nagyon különleges, összetett történet. Az egyszerű grafikája nagyon tetszett, és a színskála kellemes hangulatot árasztott. Alig várom, hogy jöjjenek az új részek :)


Népszerű idézetek

Zoqo_Tsvu

Hilda: I guess Trolberg is my home now.
Wood Man: Well, obviously. For now anyway. And someday your home may be somewhere else. But that doesn't mean you leave your other homes behind. The wilderness will always be a part of who you are.

1. évad 11. rész – Chapter 11: The House in the Woods

Folytatása

Összehasonlítás

Hilda


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján