Hans Zimmer Live in Prague 2016 (2017) 6

150' · angol · zenei 12

Hans Zimmer európai turnéjának utolsó állomása a cseh főváros volt. A prágai O2 Arena a kritikusok által egekig magasztalt turné teljes stábjának, összesen 72 zenésznek adott otthont. Az eseményt a legjobb minőségű Dolby technológiával rögzítették. Külön a mozik számára készült extraként egy 10… [tovább]

Szereposztás

Hans Zimmerönmaga
Tina Guoönmaga
Nick Glennie-Smithönmaga
Johnny Marrönmaga
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

LukeSkywalker 

Fantasztikus élmény. Néha kissé hangos (volt élőben) és helyenként átmegy heavy metal hangzásba, de ettől függetlenül lélegzetelállító show és koncert.
Személyes kedvencem az Oroszlánkirály betéte, amikor a színpadon énekel Lebo M, aki az eredeti dalt is énekli a filmben. Ez az ember maga az emberi szeretet földi megtestesülése. Olyan pozitív energiát sugároz magából és a hangjából, amitől megmelegszik szívünk-lelkünk. Csodálatos volt élőben hallani (és látni).
Hans Zimmer pedig valódi virtuóz, játszik zongorán, szintetizátoron, bendzsón, elektromos és spanyol gitáron, sőt még üstdobon is. Igazi muzsikus, aki egy huszonéves erejével és lelkesedésével zenél.
A zenekara is lenyűgöző, ráadásul a vonós hölgyek még nagyon csinosak is (gondolok itt Tina Guóra, aki Wonder Woman főtémáját játssza csellón).
Az indiai szakállas dobos bácsi pedig egészen elképesztően nyomja. :)
Ezt a koncert show-t minden filmzenét szeretőnek érdemes látnia-hallania.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján