Haikyuu!!: To the Top 2 (Haikyuu!! 6.) (2020–2020) 21

Haikyuu!!: To the Top 2nd Season · ハイキュー!! TO THE TOP 2
24' · japán · dráma, vígjáték, sorozat, sportfilm, anime
1 évad · 12 rész

A Haikyuu!! röplabdás shounen sportanime negyedik évadának második fele. Elkezdődik a Nemzeti Bajnokság. A fiúknak sok akadállyal kell szembenézniük. Nem csak az erős ellenfelekre, hanem a környezeti tényezőkre is nagyobb hangsúlyt kell fektetniük, és megmutatni, hogy milyen kemény fából… [tovább]

Szereposztás

Murase AyumuHinata Shouyou (hang)
Ishikawa KaitoKageyama Tobio (hang)
Hosoya YoshimasaAzumane Asahi (hang)
Masuda ToshikiEnnoshita Chikara (hang)
Tsuchiya ShinbaGoshiki Tsutomu (hang)
Hanae NatsukiHoshiumi Kourai (hang)
Sagara NobuyoriKinoshita Hisashi (hang)
Miyano MamoruMiya Atsumu (hang)
Nishiyama KoutarouNarita Kazuhito (hang)
Okamoto NobuhikoNishinoya Yuu (hang)

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Sajnos nem sok meccs fért bele, de nagyon izgalmas folytatás volt. És itt végre többet kaptunk a Nekoma csapatából is, nagyon izgalmas meccsük volt, és tényleg imádom őket, főleg Kenmát és Kuroot. Alig várom, hogy megvalósulhasson a „harc a szemétdombon”, de azok a megjegyzések nem tetszettek, ahol leszólták a random nézők a Nekomát, mert így meg akaratlanul is nekik szurkolok.

Netta88 

Izgalmas évad volt, bár tényleg nem sok minden fért bele, és még mindig nem értem, miért kellett az előző évadban elkezdeni ezt a meccset, mikor ehhez az évadhoz még belefért volna egy rész. Viszont örültem, hogy több karakter is kapott háttértörténetet, jó volt őket jobban is megismerni. A Nekoma is többet szerepelt, aminek szintén nagyon örülök, mert a kedvenc csapatom, alig várom a következő évadot, bár nyilván elég kiszámítható, melyik csapat fog nyerni, ahogy itt is az volt, de persze a lényeg, hogy küzdik el magukat addig. Az Inarizaki is jó csapat, én bírtam az ikreket is, jókat nevettem azon, amikor összekaptak. Nekik hála a Karasuno, de leginkább Hinata, nagyon sokat fejlődött a meccs alatt is. Szerintem az egyik legjobb meccs volt az eddigiek közül. Viszont a zenék most annyira nem fogtak meg.

Mamuszy

Megannyi rész, megannyi évad,rengeteg OVA és speciál után, valamint sok év elteltével is számomra egyszerűen megunhatatlan! ♥
Az openinget és az endinget ismét rongyosra hallgattam, egyszerűen minden évadnak annyira zseniális zenéket tudnak kreálni, hogy az hihetetlen.
A grafika a szokásos gyönyörű színvonalat hozta, egyszerűen imádom, hogy a jelenetek ennyire kidolgozottak, és egyszerűen mindig képesek ámulatba ejteni!
Nagyon tetszett ez a mérkőzés, ismét csak végig izgultam, hogy vajon mi is fog legközelebb történni, bár gondolhattam, hogy a Karasuno sosem hagy cserben!
Örültem azért, hogy így az utolsó részekben felbukkantak a régi nagy kedvenceim, mint monjuk Bokuto és Akaashi is! :3 Mivel sajnos nem követem a mangát, nem tudom, hogy a Fukurōdani-val fognak e még megmérkőzni, de nagyon örülnék neki!
Már nagyon várom a folytatást! ♥‿♥

szcsigusz 

Ahogyan az eddig is volt, most is izgalmasak voltak a meccsek. Látszik, hogy mindenki sokat dolgozott azért, hogy itt lehessen. Hinata egyes mozdulatai… ♥️
Annak külön örülök, hogy Kenma többet szerepelt, jó volt nézni a flashbackes részt. spoiler
A zenék most is nagyon jók voltak. Ha az összes évad zenéit nézem, akkor a Haikyuu! miatt fedeztem fel a Burnout Syndromest és a Spyairt is, de ez már mellékes infó :D

K_A_Hikari 

Odaadom a max csillagot, mert ezek a srácok nagyon-nagyon-nagyon megérdemlik *-* Végigizgultam a részeket, mintha élő meccs lett volna, én meg ott ültem volna a nézőtéren. Nincsenek szavaim konkrétan, csak imádom az egész csapatot, minden egyes játékost, és tűkön ülve várom a következő évadot.
2023, siess légyszi!


Népszerű idézetek

Bea_Csakegyolvasólány 

Tanaka (Hinatának): Olyan lettél, mint egy használati útmutató.

1. évad 6. rész – The Ultimate Challengers
Bea_Csakegyolvasólány 

Miya Atsumu: Nem hazafutásra játszunk!

1. évad 6. rész – The Ultimate Challengers
szcsigusz 

Nishinoya: A nosztalgikus félelem.
Yamaguchi: Milyen lehet az a nosztalgikus félelem?
Tsukishima: Mit tudom én, egy átlagember nem értheti.

1. évad 8. rész – Hero
szcsigusz 

Nishinoya: Kiskoromban…szinte mindentől féltem. Nem igazán emlékszem, de talán az általános iskoláig tartott. Féltem a bogaraktól, a madaraktól, a tricikliktől, a szellemektől… És talán visszahúzódó is voltam.
Azumane: Te most…az előző életedről beszélsz?
Nishinoya: Mondtam, hogy kiskoromban, jó?! De a nagyapám a szigorú nevelés híve volt, úgyhogy hamar túl tettem magam rajta.
Tanaka: Ja, a nagyapád nem semmi. Csak kétszer láttam, de mindkétszer más csajjal állított be.

1. évad 8. rész – Hero

Hasonló filmek címkék alapján