Haikyuu!!: Karasuno Koukou VS Shiratorizawa Gakuen Koukou (Haikyuu!! 3.) (2016–2016) 38

Haikyu!! 3rd Season / Haikyuu!! Third Season / High Kyuu!! 3 · ハイキュー!! 烏野高校 VS 白鳥沢学園高校
24' · japán · dráma, vígjáték, sorozat, sportfilm, anime 13
1 évad · 10 rész

Mikor Hinata Shouyou egy nap meglátja a tévében a Karasuno Középiskola ászát, a Kis Óriást, elhatározza, hogy egyszer ő is elismert röplabda játékossá válik. Az alsó-középiskolában viszont csak nehezen tud játszani, gyakorolni. Ezen kívül magassága is megnehezíti helyzetét. Ennek ellenére minden… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

Murase AyumuHinata Shouyou (hang)
Ishikawa KaitoKageyama Tobio (hang)
Hosoya YoshimasaAzumane Asahi (hang)
Masuda ToshikiEnnoshita Chikara (hang)
Tsuchiya ShinbaGoshiki Tsutomu (hang)
Oomori DaikiKawanishi Taichi (hang)
Okamoto NobuhikoNishinoya Yuu (hang)
Tanzawa TeruyukiOohira Reon (hang)
Hino SatoshiSawamura Daichi (hang)
Irino MiyuSugawara Koushi (hang)

További szereplők

Kedvencelte 27

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Bea_Csakegyolvasólány 

Már hiányzott ez az anime. Egyszerűen fantasztikus volt ez az évad is, bár sajnáltam, hogy ilyen rövidre sikeredet.
Karasuno igazán remek csapat volt. Megmutatták, hogy igenis tudnak küzdeni. Az általuk hozott áldozatoknak meg volt a maga gyümölcse és végre teljesült az álmuk. Örültem, hogy ebben az évadban a többi szereplő is kapott egy kis történetet. Soha se értettem, miért viselkedik Tsukki olyan furcsán, de most már érthető. :)
Hinata és Kageyama pedihg hozták a formájukat. Nem hiába, hogy ők a kedvenceim, mindig sokat nevetek rajtuk. :D

Dreamborder

Omg, Nice! :)) Elférne ide még sok-sok évad. :) Kár, hogy ez csak 10 részes volt. Remélem nem hagyják annyiban és lesz folytatás, mert én ezt elnézegetném a végtelenségig. :)

hraurie

Bár ez az évad is kifogástalan, és végre láthatjuk szárnyra kapni a Karasunót, valahogy ez nőtt a legkevésbé a szívemhez. Talán az évad rövidsége, vagy a cselekmény korlátoltsága, vagy ki tudja, mi miatt. Új karakterekben, izgalmakban és drámában ez az évad is bővelkedik, ahogy a jól megismert humorvilág sem maradhat el.

Sajnálom, hogy Ukai szinkronja elhunyt, az új hangja nem az igazi és eléggé kizökkent a rész közben. Minden más viszont szuper benne, és végre Tsukki is nagyobb szerepet kap…

Hypersomniax 

Nem szeretem a sport témájú dolgokat, de ez bejött. Mind a 3 évad izgalmas volt, külön-külön is sokat fejlődött mindenki és csapatban is. Féltem, hogy Hinata idegesítő lesz, de nem volt az egyáltalán, ahogy egyik karakter sem. Az összes játékosnak megvolt a motivációja, a háttérsztorija, a mellékszereplők és az ellenséges csapatok sem voltak elhanyagolva. Talán azért ez az évad a kedvencem, mert itt mutatkozik meg a Karasuno tényleges ereje és kitartása, na meg Tsukki is nagyobb szerepet kap, aminek kifejezetten örültem, egészen a szívemhez nőtt. Várom a folytatást, amennyiben lesz, de lehet olvasom inkább a mangát addig.


Folytatása

Összehasonlítás

Haikyuu!!


Hasonló filmek címkék alapján