Gyilkos megszállás (2008–2008) 13

Generation Kill
amerikai · dráma, háborús, minisorozat
7 rész (epizódhossz: 70')

Bagdad, Irak, 2003. Hadművelet célja és időtartama: ismeretlen.
Ellenség: azonosítatlan.
Kuvaitban, a sivatag északi részén az első tengerészgyalogos hadosztály Irak lerohanására készül. A felderítők táborában azonban egyelőre unalmas a katonaélet. A sátor szűk, az ellátás akadozik,… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Alexander SkarsgårdBrad 'Jeges' Colbert
Stark SandsNathaniel Fick
James RansoneJosh Ray Person
Chance KellyStephen 'Keresztapa' Ferrando
Lee TergesenEvan Wright
Jon HuertasAntonio 'Lándzsás' Espera
Rudy ReyesRodolfo "Rudy" Reyes
Kellan LutzJason Lilley
Billy LushHarold James Trombley
Jonah LotanRobert Timothy 'Doc' Bryan

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Rekaboni 

Sokáig tartott míg rávettem magam, hogy végig nézzem a sorozatot, de a végén kifejezetten örülök, hogy sikerült. Lassan indul be és nem is nagyon pörög fel, persze lövöldöznek meg minden, de itt nagyon nem azon van a hangsúly, ami elsőre talán nem is látszik. Ez a minisorozat, olyan fiatal katonák lélektanáról szól, akik megkapják az egyik legerősebb kiképzést és utána nem hagyják őket, hogy ezt alkalmazzák is. spoiler Bevallom elsőre majd minden szereplő ellenszenvesnek tűnt, de a végére elkezdtem megérteni és megkedvelni is őket.

Nem mindenkinek való ez a sorozat, kell hozzá egy hangulat, úgy tűnhet nem szól semmiről, de mégis, számomra hagyott annyi gondolkozni valót miután vége lett, hogy még napokig emésztettem egy-két jelenetet, és sokszor csak utána jött a felismerés, hogy igen, most már értem miért tette azt amit. Egy szó, mint száz ajánlom, hogy próbáljátok be, lehet nem jön be, de szerintem megéri.


Hasonló filmek címkék alapján