Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

zeana 

Ezt az áltudományos, csilivili, szirupos, kiüresedett trendi-spiri lószart! Nem is tudom, mit írhatnék… de az index volt olyan kedves és kulturáltabb szavakba öntötte az érzéseim:
" A probléma ott kezdődik, hogy a viszonylag ártalmatlan részek után a sorozat egyre ingoványosabb talajra téved. Simán elhangzanak olyanok, hogy “B-sejt eredetű limfómám volt, mellkastól lefelé érzéketlenné vált a testem, de az energiamasszázsnak hála, újra tudok futni”. Vagy hogy egy szorongással, depresszióval küzdő ember állapotán “a gyógyszerek és a pszichiátriai kezelés csak rontott”, vagy hogy egy súlyos autoimmun betegségből ki lehet gyógyulni úgy, hogy az ember minden nap beleül egy kád jeges vízbe.

EZEK MÁR BŐVEN KIMERÍTIK A KURUZSLÁS ÉS AZ ÁLTUDOMÁNY FOGALMÁT, ÉS A SOROZAT KÉSZÍTŐI NÉHÁNY ÓVATOS MEGJEGYZÉSEN ÉS KÉRDÉSEN KÍVÜL SEMMIT NEM TESZNEK, HOGY HELYRERAKJÁK, VAGY LEGALÁBB ELLENPONTOZZÁK ÚGYNEVEZETT SZAKÉRTŐIK ÉS “GYÓGYULT BETEGEIK” ÁLLÍTÁSAIT."

https://www.google.com/amp/s/index.hu/kultur/media/2020…

Dorka 

Nekem érdekes volt, de aláírom, hogy kevésbé stabil embereknek, vagy betegséggek küzdőknek lehet, hogy nem tesz jót… nekem ez csak egy izgalmas kaland volt, belepillantani különböző módszerekbe, tapasztalatokba.


Hasonló filmek címkék alapján