Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után (2021–2021) 30

Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
amerikai · krimi, dokumentumfilm, minisorozat 18
4 rész (epizódhossz: 48')

A 80-as évek napfényes Los Angeles-i utcáin sorozatgyilkos szedi áldozatait. A megtörtént eseményeken alapuló dokumentumsorozatban két nyomozó vadászik a tettesre.

Az Éjszakai vadász: Hajsza egy sorozatgyilkos után egy négyrészes széria lesz, amelyben Richard Ramirez nyomába eredhetünk.… [tovább]

angol

Szereposztás

Richard Ramirezönmaga
Gil Carrilloönmaga
Frank Salernoönmaga
Tony Valdezönmaga
Paul Skolnickönmaga
Pearl Carrilloönmaga
Linda Arthurönmaga
Zoey Turönmaga
Laurel Ericksonönmaga
Anastasia Hronasönmaga

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

dulkap 

Nálam valahogy ilyen egy tökéletes tényfeltáró dokumentumfilm. Apró részletekig bemutatja a történteket, a legközelebbi érintettek saját szavaival és korabeli dokumentációkkal megtámogatva.
Viszont nagyon nem ajánlom mindenkinek, mert nagyon realista képet fest minden idők egyik legkegyetlenebb és legbetegebb gyilkosáról. Nagyon súlyos és megterhelő a sorozat nagy része. Számomra 100%-os alkotás, de tuti nem nézném meg újra.
Ez a dokumentumfilm is bizonyítja, hogy az élet nyomasztóbb és félelmetesebb, bármilyen filmnél….

walksdowonders 

Mielőtt elkezdenéd, szükséged lesz jó gyomorra, ami be tudja fogadni a tetthelyeken készült színes, részletes fotókat (amelyek bár cenzúrázottak itt-ott, de az a cenzúra is csak azért van jelen, hogy el lehessen mondani, hogy van), és erős idegrendszerre (ha gyenge, vagy kisgyermeked van, hagyd ki a második epizódot… vagy bele se kezdj). Én szóltam!
Az első két rész szépen lassan elemészt, míg a másik kettőt végigizgulod.
Direkt nem olvastam utána Ramirez ámokfutásának, szerintem Manson-on és Bundy-n is túltesz az a gonoszság és őrület, amit maga mögött hagyott. Elképesztő.
A nyomozópáros zseniális. Két ellentétes személyiség, mégis, mindkettőt hamar a szívedbe zárod. Szerencsére ők ketten mindvégig veled vannak, fogják a kezedet, Gil humora pedig olykor egy kicsit oldja a feszültséget.
Ajánlós. Nem mindenkinek.

DeadBite

Az első dolog,ami hirtelen eszembe jut,miután végigpörgettem ezt a dokusorozatot, hogy hihetetlen,hogy olykor mennyi gonoszság és sötét erő bújik meg az emberekben.Hiszen Richard Ramireznek látszólag semmi oka nem volt rá,hogy véghezvigye ezeket a tetteket,nem ismerte áldozatait,szimplán csak megállt egy ház előtt vagy kinézett magának valakit,aki éppen rosszkor volt rossz helyen.
A Night Stalker határozottan olyan sorozat,ami után kétszer is megnézem,hogy bezártam-e az ajtót magam után,mert Richard Ramirez csak eset volt,de vannak sajnos még ilyen borzalmas szándékú emberek,akik bármikor robbanhatnak.

csaknekedeszti

a dokumentumfilm (mint azt a netflixeseknél megszokhattuk) nagyon összeszedett, objektív volt. ez már amolyan elvárás.
magáról a témáról képtelen vagyok beszélni, hisz nagyon felkavaró, brutális.


Népszerű idézetek

Gothic01 

Richard Ramirez az életrajzírójának:
Ugye nem valami szemétként fog beállítani?

4. rész – Embervadászat
5 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján