Grace and Frankie (2015–) 9

0 díj · 1 jelölés

The series follows Grace, a retired cosmetics mogul, and Frankie, a hippie art teacher, whose husbands, Robert and Sol, are successful divorce lawyers in San Diego. Grace and Frankie's lives are turned upside down when Robert and Sol announce that they are in love with each other and are leaving… [tovább]

Szereposztás

Jane FondaGrace Hanson
Lily TomlinFrankie Bergstein
Martin SheenRobert Hanson
Sam WaterstonSol Bergstein
June Diane RaphaelBrianna Hanson
Baron VaughnNwabudike Bergstein
Brooklyn DeckerMallory Hanson
Ethan EmbryCoyote Bergstein
Jason RalphWilliam
Craig T. NelsonGuy

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Nekem a végére, értem ezalatt a második évadot, egy kicsit elfogyott a sorozat, de legalábbis már nem kötött le annyira.
Martin Sheen annyira cuki volt ebben az idősödő, meleg szerepben, hogy nem tudtam betelni vele. Teljesen hiteles volt, én elhittem neki. Ezzel szemben Sam Waterston egy kicsit túljátszotta a szerepét, inkább idegesített.
Lily Tomlin nagyon laza akart lenni, Jane Fonda pedig nagyon szexi. Minden elismerésem Jane Fonda alakja miatt, de egy kicsit úgy éreztem, mintha divatbemutatót csinált volna a sorozatból. Szerem amúgy Fondát, mert meg tud nevettetni, de idő kellett mire megszoktam rajta a rengeteg plasztikát.
A negatívumok ellenére nem volt ez olyan rossz. :) Egyszer mindenképp végig lehet nézni, de szerintem ennyi elég is volt belőle. Nem tudom, hogy még egy évadra meg tudna-e újulni.

Faythe

Az, hogy Jane Fonda az egyik főszereplő, sokat nyomott a latba, hogy egyáltalán elkezdtem. És nem bántam meg. Jókat lehet rajta nevetni és bátran merem ajánlani azoknak, akik:
1. Jane Fonda rajongók
2. Szeretik a komédiákat

Mesemondo

A második évaddal nagyon szívembe zártam ezt a sorozatot. Az első évad kicsit nyögvenyelős volt, de mostanra megtalálták az alaphangot, és ez a második pörgősebbre és egyben szerethetőbbre is sikerült. Tréfás formában ugyan, de mégiscsak tabukat feszeget a történet, sok szempontból – Hollywoodban az „öreg” emberek szerelme és szexualitása még mindig óriási tabu, aminek ez a sorozat szépen neki is megy. Még Grace-t is megszerettem mostanára, persze Jane Fonda mindig is egy istennő volt.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján