Gaeinui Chwihyang (2010–2010) 40

Personal Taste / Gae In's Taste / Perfect Match · 개인의 취향
60' · dél-koreai · romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 16 rész

Hősnőnk Park Gae In egy kicsit őrült, szétszórt, magára nem sokat adó, naiv könnyen kihasználható lány. Olyannyira naiv, hogy azt sem veszi észre, hogy a „vőlegénye” Chang Ryul a barátnőjét és egyben lakótársát Kim In Hee-t készül elvenni. Hab a tortán, hogy a lány üzlettársa lelép a pénzével,… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

Son Ye JinPark Ga In
Lee Min HoJeon Jin Ho
Kim Ji SukHan Chang Ryeol
Wang Ji HyeKim In Hee
Jo Eun JiLee Yeong Seon
Ahn Seok HwanHan Yun Seop
Ryoo Seung RyongChoi Do Bin
Kang Shin IlPark Chul Han
Park Hae MiJeon Jang Mi
Jung Sung HwaNo Sang Joon

További szereplők

Gaeinui Chwihyang (2010–2010)
Forgatókönyvíró

Gyártó
MBC

Streaming
Rakuten Viki

Kedvencelte 15

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Subika 

Nagyon tetszett a sorozat .Tartalma is voltak benne meg ható részek és vidám humoros .Lee Min Ho végig szív döglesztően nézett ki .A színésznő bájos aranyos volt bizonyos részekben Csak ajánlani tudom .Nézzétek meg !

1 hozzászólás
a_ndreaa

Lee Min Ho miatt kezdtem el nézni, de valahogy Son Ye Jin karaktere jobban a szívemhez nőtt a részek alatt. Kicsit több a szabad bőrfelület, mint amit meg lehetett szokni ezeknél a sorozatoknál, de önmagában a sztori is elég ahhoz, hogy megragadja az ember figyelmét. A kötelező bénázások itt sem maradhattak ki (pár alkalommal fogtam is fejemet rendesen :D ), de így volt kerek a sztori.

Shad 

Alapvetően én is Lee Min Ho miatt kezdtem el nézni a sorozatot, de őszintén mondom Son Ye Jin legalább annyira a szívemhez nőtt:) Tüneményesen alakította Gae In szerepét. Jókat nevettem, édes humor lengi körbe az egész sorozatot. Valóban kicsit több volt a szabad bőrfelület a szokásos koreai sorozatokhoz képest, de szerintem túlzásba sem vitték. Számomra így éppen megfelelt és végre nem éreztem úgy, hogy a női főszereplő a csókok alatt olyan, mint egy döglött hal már bocsánat:P Nagyon megszerettem ezt a párost:) Emellett azért megemlíteném a sok vicces félreértésen kívül, azért van nem kevés drámai szál is…
Jah és még valami: tudom, hogy a ház nem volt valódi csak felépített forgatási helyszín, de én totálisan és végérvényesen beleszerettem… az elrendezés, a nappali, a konyha, a beltér egyszerűen…♥♥♥♥

krlany 

Nekem ebben kicsit túl sok volt a vekengés, meg a kotnyeles ember, és mintha senkinek sem lenne önálló élete, csak ennek az egy párnak a szerelmi ügyei körül forogna a világ. Azt meg végképp nem értem, hogy egy ilyen ház kapuja éjjel-nappal nyitva van… és az meg milyen szokás már, hogy mindenki mindenüvé csak úgy benyit, mintha kopogás nem is lenne a világon, vagy magánszféra… Sang Jun-t egy kanál vízbe meg tudtam volna fojtani. Gyakorlatilag folyton csak pletykált, az összes bajt ő keverte, és mindig Jin Ho-tól várta, hogy megoldja, de önkritikát meg nem gyakorolt.
Be kell vallanom, hogy nekem a Ye Jin-Min Ho páros nem az igazi… külön-külön jók, de együtt hiányzott valami kis fűszer, ami a Ye Jin-Hae In párosban a Something in the Rain-ből megvan. Illetve itt még nekem a korkülönbség is szembetűnő volt. Bár Min Ho csak 5 évvel fiatalabb, de olyan kölyök képe van, hogy ez sokkal többnek tűnt számomra.
Szóval nem volt rossz, de néha egy brazil szappanoperában éreztem magam, és azokat a részeket nagyon untam.

Röfipingvin

Ye Jin és Min Ho nagyon jók együtt, ebben a tipikus félreértésen alapuló drámában. Aranyos történet, karakterfejlődés, humor és nem mellesleg némi bőrfelület, ami ugye nem megszokott koreai barátainktól. Érdemes!

Dreamborder 

Bár az eleje eléggé nehezen indult be számomra, egyre inkább közel került a szívemhez ez a két fiatal. Bár elég sok felesleges dráma volt a sorozatban az én ízlésemnek, az aranyos jelenetek bőven kárpótoltak érte.
Lee Min Ho-tól ez volt az első doramám, de az már biztos, hogy nem az utolsó! :) Nagyon jól játszotta a szerepét! A kezdeti merev, távolságtartó, néhol arrogáns emberből fokozatosan változott át egy gondoskodó, érzelmes férfivá. Ye Jin is nagyon ott volt a szerepében. Hihetetlenül jól játszotta a szerencsétlen kétbalkezes lányt. Szuper volt a karakterfejlődés is!
A mellékszereplőkkel hadilábon állok, mert a színészek nagyon hozták a szerepüket, viszont ennyi kotnyeles embert egy helyen!! Különösen Kim In Hee volt idegesítő! Az igazgatót viszont nagyon kedveltem, a borzasztó viccei ellenére is! :)
Maga a sztori semmi extra, de nem is kellett ide ennél több. :)
Nem szeretném tovább ragozni, tetszett és kész! :)

2 hozzászólás
Betűfaló 

Még nem értem a végére, de egy biztos, kevés olyan szereplővel találkoztam eddig filmben/sorozatban, akitől ennyire viszketett a tenyerem, mint Kim In Hee-től. Annyira idegesítő, hogy felképelném, és elküldeném kényszermunkára egy bányába….

Végigértem a 16 részen. Hát van benne bőven szenvedés, és Gae In annyira szerencsétlen, hogy az már fáj, összességében elmegy. Choi igazgató sokat nyom a latban, hogy nézhető legyen.


Hasonló filmek címkék alapján