Kedvencelte 3

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Dianka

Nagyon imádtam a sorozatot és sajnálom, hogy a végére értem, hosszúak az epizódok, de próbáltam minél tovább húzni. Az égész történet az érzelmekre épít, Zhao Yi Ting bosszút esküdött családja elvesztés miatt, de végül a „leszámolásba” hiba csúszik, aki úgy hívnak, hogy Lei Xin Yu. Kettejük kapcsolata nagyon bonyolult, és lehetetlennek tűnik. Az események folytán sokat szenvednek, de a boldog pillanatokból sincs hiány. Imádom az ilyen keserédes sztorikat, ahol a főszereplő pár keményen küzd egymásért. A karaktereket is bírtam, Damao és Xiamao azaz spoiler nagyon ellentétes jellem, egyikük zárkózott, kemény és rideg, az egész életét felőrölte a bosszú tervezése, míg a másik megmaradt egy kedves, szerény srácnak. Lei Xin Yu a kedves, naiv, tiszta szívű, butuska lány felkavarta az állóvizet és a végén az „óriási szívével” megváltotta a világot… Imádom a főcímdalt, nagyon visszaadja az égész sorozat hangulatát, tartalmát.

ZPetra

Egyetlen esemény, mely akkora befolyással bírt, hogy még 12 év múlva is nyoma volt az emberekben. Családok hullnak szét miatta, emberek sérülnek meg. És miért? Csupán holmi pénzért, na meg valamicske megmaradt büszkeségért. Azt hiszem, erről szól ez a dorama.
Rengeteg csodás, és hihető színészi játékot láttam a szinte tökéletesre megalkotott forgatókönyv mögött. {Bár, hogy mi köze ennek a Fausthoz, gőzöm sincs.} A szereplők fejlődése logikus, és jól nyomon követhető, a sztori mondanivalója nem kevés.
Egyéb okok miatt persze majd' egy hónapig szüneteltettem, de végül csak sikerült legyőznőm azt, hogy abbahagyom a sorozatot, miután a szereplők összejönnek. :D Szóval ez pozitív, bár azért ez sem egy tökéletes sorozat, voltak persze hibái, de érdemes megnézni. Nekem tetszett, mindenkinek nagyon ajánlom, és nem mellesleg a zenéi is szerethetők (bár amennyiszer meghallgattatták velem, nem csodálom, hogy megkedveltem), érezni lehet a kapcsolódást a sorozathoz.
Gondolkodtam rajta, hogy a kedvencekhez soroljam e a sorozatot, de végül nem teszem, ettől függetlenül amúgy tényleg nagyon tetszett. :)


Hasonló filmek címkék alapján