Elveszett lányok (2020) 39

Lost Girls
95' · amerikai · dráma, thriller

Amikor Mari Gilbert lánya eltűnik, a rendőrség tehetetlensége miatt az anya saját maga kezd nyomozni az elzárt Long Island-i közösségben, ahol Shannant utoljára látták. Kutatása több mint egy tucat meggyilkolt szexmunkás esetére derít fényt. Az Oscar-díjra jelölt filmkészítő, Liz Garbus… [tovább]

angol

Szereposztás

Amy RyanMari Gilbert
Thomasin McKenzieSherre Gilbert
Gabriel ByrneRichard Dormer
Oona LaurenceSarra Gilbert
Dean WintersDean Bostick
Miriam ShorLorraine
Kevin CorriganJoe Scalise
Reed BirneyPeter Hackett
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Ezt a filmet szerintem néhány hete láttam és nagy vonalakban sem tudnám elmesélni miről szólt. Néztem, hogy nem is írtam hozzá értékelést, és így három hét távlatából nem is tudok. Az alapsztori biztosan könyvben ezerszer jobban ajánlott. A film, ahogy a fentiek sugallják: nagggyon felejtős.

Lau82

Nagyon megfogott a film, végig fenntartotta a feszültséget és a figyelmemet, egy pillanatra sem eresztett el. Egy hiteles küzdelmet láthatunk egy édesanya részéről, aki talán bűntudatból javarészt, de szeretetből és aggódásból fakadóan nem hagyja, hogy egy bűncselekmény elüljön. Könnyebb kényelemből nem nyomozni, kitalálni valami mondvacsinált okot, kit érdekel. Úgysem érzi át senki a veszteséget, csak a családok áldozatai. De küzdeni kell, nem feladni. Az elhallgattatásba én sem törődnék bele, így át tudtam érezni a főszereplő motivációit, az alakítások hitelesek voltak számomra.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján