Elmentek otthonról (Babysitting 2.) (2015) 73

Babysitting 2
93' · francia · vígjáték 12

A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Braziliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is – de ilyen barátokkal kinek kell ellenség?
Egy csapásra vad parti… [tovább]

magyar

Képek 6

Szereposztás

Philippe LacheauFranck
Alice DavidSonia
Vincent DesagnatErnest
Tarek BoudaliSam
Christian ClavierAlain
Elodie FontanJulie
Elisa Bachir BeyErika
Valériane de VilleneuveYolande, a mama

Kedvencelte 9

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Coralie 

Nem tudom mikor nevettem utoljára ilyen sokat egy filmen. :D Végre egy jó vígjáték, amiben nincsenek alpári poénok, mégis (vagyis pont ezért) aranyos és szórakoztató!

Szeszj 

Nekem nagyon jó bejött ez a film, vicces volt, meg aranyos is egyben, oké voltak benne nagyon nagy hülyeségek, de azért jó volt, meg én szeretem az ilyen idióta filmeket! :D A szereplők nagyon jók voltak, a történet is jó volt, főleg mikor ott voltak az indiánoknál, azon kész voltam! :D A lajhár nagyon de nagyon cuki volt! :D :D

Törpillaa 

Hát ez is nagyon jó volt és vicces. De az első rész sokkal jobb volt. Több poén és szórakozás volt az elsőben, mint ebben a részben. A szereplőkkel semmi bajom nem volt jók voltak. A helyszínek és a zenék is jók voltak. De egy kicsit izgalmasabb is lehetett volna. De az alapsztori nem volt rossz, csak ezen kevesebbszer nevettem fel. :)

victoria_m997 

Nekem közel sem tetszett annyira, mint az első, de még így sem volt rossz. A két rész alapján már avattam is kedvencet: a nagyi. Imádom! :D

Kiskakukk 

Tök véletlenül kaptam el a tv-ben, jókat röhögtem rajta, nagyon beteg. :D

Almost_Zed 

Az első rész után ez sem okozott csalódást. Kicsit „amerikás” stílusú humorral átitatott, de szórakoztató volt, és az egzotikus helyszín is dobott rajta.

Dexter79 

Voltak benne a valóságtól nagyon elrugaszkodott részek (pl.felszállás után 1 perccel ejtőernyővel kiugorva 10 percig zuhantak), de ettől függetlenül nagyon szórakoztató volt. Néha túl sok és fárasztó a poén, de mindig vicces. Hozta az első rész színvonalát.

kiruu 

sokkal jobb volt, mint az első. az eltúlzott házibulikat nem szeretem, viszont ebben voltak jó poénok, és a nagyi mindent vitt :)


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján