Egyszer volt… az ember (Egyszer volt 1.) (1978–1981) 49

Once Upon a Time... Man · Il était une fois l'homme
25' · francia · animációs, sorozat, ismeretterjesztő
1 évad · 26 rész

Albert Barillé ismeretterjesztő rajzfilmsorozata bemutatja az emberiség történetét, a Földön megjelenő élet első formáitól kezdve egészen napjainkig. A nézőknek kalandos időutazásban lesz része, amelyből elődeink tapasztalatai alapján megérthetjük jelenünket is.

Szereposztás

Annie BalestraPierette
Albert Barillénarrátor
Roger CarelMester
Hirdetés

Kedvencelte 17

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

krlany 

Én ettől odáig voltam meg vissza. Meg is vettük gyorsan a Világ és az ember című könyvet, amiből jó sokat okultam. Szerintem gyerkőcöknek nagyon jó. Olyan szinten fel bírja kelteni az érdeklődést, hogy le a kalappal.

Nadja_Blue 

Nagyszüleimnél mindig ezt néztük kompótevés közben. Nagyon szerettem, sokszor láttam. Lehet egyszer újra is fogom nézni.

1 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

Kisgyerekként imádtam. Vagy három könyvem volt belőle, és ez az elsős, másodikos időszak volt az, amikor szent meggyőződésem volt, hogy én bizony régész leszek. Furcsa, hogy kisebb változásokkal ez a rajongás úgy hetedikes koromig fenn is maradt, csak akkor fordultam inkább a biológia felé. Azt biztos, hogy ez a sorozat indította el, hogy érdeklődjek a töri iránt.

5 hozzászólás
Elephant

Suliban láttam ezt – gimiben van olyan jófej a tanár, hogy néha levetít egy-egy epizódot, és mindig jól szórakozunk :DD –, és aztán hazajöttem, és napokon keresztül ezt a sorozatot faltam, egyszerűen imádtam az egész kedvességét, a humorát, és azt, hogy emellett okosságokat mesél nekünk a narrátor ^^ Talán újra is fogom nézni őket c: Sőt, még a többibe is bele fogok lesni, a többi létezéséről csak most értesültem :o


Folytatása

Összehasonlítás

Egyszer volt


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján