Testvérháború (Egy ropi naplója 2.) (2011) 74

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
99' · amerikai · vígjáték 12

Greg Heffley, a srác, aki bebizonyította, hogy egy ropi is lehet menő, visszatér és újból elképesztően vicces. Megszabadult néhány őt sújtó szörnyű átoktól, és nyugodtan kezd neki a hetedik osztálynak. Magabiztossága a régi, a barátai is mind megvannak, de a feszültség fokozódik: szemet vet az… [tovább]

angol

Szereposztás

Zachary GordonGreg Heffley
Devon BostickRodrick Heffley
Rachael HarrisSusan Heffley
Robert CapronRowley Jefferson
Steve ZahnFrank Heffley
Connor FieldingManny Heffley
Owen FieldingManny Heffley
Peyton ListHolly Hills
Karan BrarChirag
Bryce HodgsonBen Segal

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 27


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Greg irtó ocsmányul tud viselkedni a legjobb barátjával és az az igazság, hogy bár az anyuka máshogy gondolja, nem igazán ismeri a saját gyerekeit, ami szomorú. Viszont a második rész jobban sikerült, mint az első; cselekményesebb volt és humorosabb, tetszett a tesók közti kapcsolat ábrázolása. Rowley hozta a szokásos formáját, Chiragot viszont kifejezetten sajnáltam; gusztustalan dolgot műveltek vele. Holly Hills pedig aranyos.

Rekaboni

Ez még jobb volt, mint az első rész! Jók voltak a poéneok, jól szórakoztam az egész filmen. Tetszett a testvérek kapcsolata, hiába készítik ki egymást, attól még testvérek :)

Szyszyyy

Ez nagyon jóóó volt. xD
Jókat nevettem. Jobb volt, mint az első. :D
Meg aztán tök jól bemutatja a testvéri viszonyt – bár én nem vagyok ennyire szekálós viszonyba öcsémmel(mondjuk azért is, mert köztünk nagy a korkülönbség)

Charityy 

Még jobb volt, mint az előző rész.
Jók voltak a poénok, rengeteget nevettem rajta.
A testvéri viszony is jól be lett mutatva. Mert habár folyton veszekednek és szekálják a másikat, attól még mindig kibékülnek, hiszen testvérek.
Az anyuka táncát nagyon bírtam, bár ha az én anyukám lenne szerintem nem örülnék neki :D

Kemiviki 

Sokkal jobban tetszett mint az első rész. Valahogy ez a testér háború nekem mindig olyan érdekes, talán mert nincs testvérem. Nagyon tetszett és le a kalappal a színészek előtt.
Amúgy hogy lehetnek valakinek ilyen debil szülei? De most komolyan.

Rodrick a legjobb ebben a részben. Nagyon jól áll neki az a fekete szemfesték.

Dodó

Ez az egyik kedvenc filmem, mert nagyon jó a humora. Nagyon érdekesek a karakterek, már vagy négyszer láttam ezt a filmet, soha nem lehet megunni. Rodrick a kedvenc karakterem, mert jóképű és nagyképű. Nem szeretem a nagyképű embereket, de ebben a filmben nagyon vicces. Kedvenc részem a házibuli :)

walksdowonders 

Azt hittem az elsőt nem lehet űberelni, de ez még annál is jobb volt. :)

Stefy 

Talán ez a kedvencem az összes közűl mivel ez még viccesebb mint az első. A poénok jók és nem erőltettek. Ebben a részben a kedvenc szereplőm Rodrick mert olyan nagyképű de tud rendes is lenni. Biztos megfogom még nézni.

Marcsi0603 

Féltem, hogy a második rész nem fog annyira tetszeni, de ez is ugyanolyan jó – ha nem jobb – mint az első. Ebben a részben a testvérviszályon van a hangsúly, és nagyon jókat lehet röhögni. Rodrick igazi idegesítő bátyj, Rowley még mindig cuki, és a szülőket még mindig nem értem. Vannak ilyen gáz szülők?

1 hozzászólás

Népszerű idézetek


Folytatása

Összehasonlítás

Egy ropi naplója


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján