Dzsungel mentőakció (2017) 6

Jungle Bunch · Les As de la Jungle
97' · francia · animációs, kaland 6

A kis csapat már megint megmentette a dzsungelt, béke honol. Egészen addig, míg Igor, az álnok koala újra fel nem bukkan… Évekkel ezelőtt Igor gonosz terve, hogy felrobbantsa a dzsungelt dugába dőlt, amikor szembekerült Natashával, a tigrissel és barátaival. Igor most bosszúra szomjazik, az… [tovább]

magyar
Hirdetés

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

kiruu 

Hát, ez harmat gyenge volt. Alapból ott kezdődik a dolog, hogy egy koala miért akarja, hogy elpusztuljon a dzsungel, ahol él? Illetve miért akarja, hogy minden állat meghaljon? Ebben miért segít neki egy rák? Hogy él túl éveket egy 20 méter átmérőjű szigeten, ahol csak szikla van és homok? És nyilván megmenekül egy általa termesztett fán, aminek a magját az egyik fogába rejti?! Mivaaaan?!
És akkor, hogy folytassam a dolgot: hogy a büdös francba lehetséges az, hogy egy tigris felnevel egy pingvint tigrisként, majd a pingvintigris felnevel egy halat tigrisként? Miért kínoztok ilyenekkel?
Ez az egész egy banális baromság, hülyeség, semmi értelme, és még csak jó sem volt. Unalmas, klisés, kiszámítható, és mi az, hogy az eredeti tigris azért utálja a gyerekét, pingvintigrist, mert egy hős lett belőle és a nyomdokaiba lépett? Borzalmasan rossz és beteg ez a mese. A franciákat szeretném megkérni, hogy hagyják az animációs film készítést a profikra.

Hippoforaccus

Egyszer nézhető, de felejthető mese, nem túl meggyőző grafikával.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján