Durarara!! ~ En Kubi-kata Ashi no Shou ~ (2021) 1

Durarara!! Stage play · Butai「Durarara‼」~ En Kubi-kata Ashi no Shou ~ / 舞台「デュラララ!!」~円首方足の章~ / 「デュラララ!!」舞台
158' · japán · akció, vígjáték, fantasy, színházi felvétel

Ryuugamine Mikado mindig is vágyott a városi élet izgalmaira, és egy gyermekkori meghívása meggyőzi őt a Tokyoba költözéséről. A Ikebukurot azonban anonim bandák, úgynevezett szín bandák, uralják, emellett sok furcsa pletyka kering a városban, melyek közül az egyik városi legenda kiemelkedik a… [tovább]

Képek 15

Szereposztás

Hashimoto ShouheiRyuugamine Mikado
Sugie TaishiKida Masaomi
Fukushima YukinaSonohara Anri
Sano NatsumiCelty Sturluson
Anzai ShintaroKishitani Shinra
Imari YuuHeiwajima Shizuo
Ino HirokiOrihara Izaya
Kimisawa YuukiKadota Kyohei
Ootani MakotoYumasaki Walker
Tanoue MarinaKarisawa Erika

További szereplők

Durarara!! ~ En Kubi-kata Ashi no Shou ~ (2021)
Forgatókönyvíró

Ennek a feldolgozása

Durarara!! (2010–2010)
Durarara!! (2010–2010)

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Netta88 

Ahogy az anime, ez sem indult be valami gyorsan, és ahogy az animét ezt is untam néhol, éppen ezért ez sem lett a kedvencem, viszont a kedvenc szereplőim itt is magasan a kedvenceim maradtak. Shizu-channak plusz pont a színész miatt is. :D És, ha már Shizu-chan, ne feledkezzek meg Izayáról, akit az animében se nem utáltam, se nem kedveltem, és végülis itt sem billent semerre a mérleg, de Ino Hirokit szeretem, és jól is játszott, szóval Izaya is miatta kap egy plusz pontot. Celtyt pedig imádtam, és nagyon jól megoldották a motoros jeleneteket is. Sugie Taishinak is örültem, hogy szerepet kapott, bár nekem itt Kida kissé semleges volt, meg nem emlékszem, hogy az animébe beszélt-e hasonlóan, mint Simon, mert itt igen, és elég fura volt. A Simont alakító színész is jó választás volt, de maga a karakter kicsit sok poénosnak szánt szerepet kapott, de igazából sajnos untatott. Ahogy Kadota négyese is, akiknek a nevét még mindig nem jegyeztem meg, a Kadotát is kinéztem a stáblistából. :"D Sok volt a szerepük, és szintén inkább poénos helyzeteket próbáltak teremteni velük, de nem jött át. Legalábbis nekem nem. Jobban örültem volna, ha Celty és Shizu-chan kapnak több szerepet.
A történetről sokat nem lehet mondani, nyilván hagytak ki itt is jeleneteket, de a lényeg benne volt. Egyébként a Harima Mika szálat dolgozta fel a darab, míg kiderül Celty számára, hogy a lány feje nem az övé.
Mint feldolgozás jó volt, de kedvencem nem lett, viszont kíváncsi vagyok a folytatásra, emellett ajánlom mindenkinek, aki szerette az animét is.


Hasonló filmek címkék alapján