Doctor Thorne (2016–2016) 13

Mary Thorne és Frank Gresham gyermekkoruk óta barátok. Ám mikor felnőve a fiatalok egymásba szeretnek, Frank családja ellenezni kezdi a kapcsolatot Maryvel, aki a helyi orvos pénztelen és árva unokahúga. Franknek gazdag örökösnőt néz ki menyasszonyul az anyja és a nagynénje, miközben Mary… [tovább]

angol

Szereposztás

Tom HollanderDoctor Thorne
Stefanie MartiniMary Thorne
Harry RichardsonFrank Gresham
Ian McShaneSir Roger Scatcherd
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

ziara 

Elég sok kosztümös sorozatot láttam már, de ez a gyengébbek közül való. Gyengécske sztori, sótlan főszereplők, harmatos érzelmek. Bár ha jobban belegondolok, legtöbbször így szokott lenni. De itt nem tudtam teljes szívemből drukkolni a boldog végkifejletért.

krlany 

Csak a szokásos 19. századi kosztümös; az öreglányok intrikálnak, a fiatalok szerelmesek, de nem az elvárásoknak megfelelően, van nagy titok, és a végén minden a helyére kerül… Lady Arabella sikolya megfizethetetlen.:D Jól szórakoztam, szeretem az ilyen típusú filmeket.

robnor 

Micsoda szerencsés véget ért a történet. Mint a mesében. Habos-babos történet egy bajkeverő anyával és az intrikáival és kicsit normálisabb többi szereplővel, akiket a józan ész vezérelt.

Rebarbara 

Elég ígéretesnek néz ki az első rész után. Aki szereti a tizenkilencedik századi Angliát és mindazt a szépet és rosszat, ami vele jár, annak biztos tetszeni fog.

vvn_e 

Olyan klasszikus 18. század végi romcom szerelmes fiatalokkal és pletykás, státuszmániás vénasszonyokkal, és bölcsen hallgató férfiakkal.
Tulajdonképpen semmi extra nem volt benne, de aranyos volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján