CTRL + Z (2020–) 10

Amikor valaki elkezdi kiszivárogtatni a diákok titkait az egész iskola előtt, az antiszociális, de mindent megfigyelő Sofía munkához lát, hogy felfedje a hekker kilétét.

angol

Szereposztás

Ana Valeria BecerrilSofía
Michael RondaJavier
Yankel StevanRaúl
Zión MorenoIsabela
Luis CurielLuis
Fiona PalomoMaría
Andres BaidaPablo
Patricio GallardoGerry
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

clarity 

hát igen, a titok azért titok, hogy más ne tudjon róla, pláne nem mindenki, mert akkor elszabadul a pokol! erre az alap feltevésre épít a Control Z. pár részben volt egy kis unalom hullámvölgy, de aztán mindig sikerült behozni egy olyan szálat, ami miatt rögtön indítani kellett a következő részt. egyértelműen darálós sorozat. a főszereplő lány végig szimaptikus volt, pedig ez a légy a falon személyiség irritáló is lehetne, de az alkotóknak sikerült úgy alakítania a cselekményt, hogy az apró részletek megfigyelése párosítva a jó emberismerettel érdekessé tette Sofia karakterét. a srácok helyesek, Javier szerintem simán lehetne a tini Heath Ledger (vonásaiban hasonlít rá). a mellékszereplők se rosszak, ami ilyen sokszereplősnél nem elhanyagolható tényező. a sorozat ereje meg szerintem abban rejlik, hogy jól ötvözi az összes tini drámában fellelhető klisés elemet, mert itt aztán minden volt. a vége csattanó nagyot ütött úgyh ezek után remélem berendelik a 2. évadot és elér legalább annyi évadot, mint az Elite, mert az amerikai tinis sorozatokat már halálra unom a spanyol nyelv meg egyre nagyobb szerelem. a zenék se voltak csapnivalóak, sőt.
ja, és k*vára örülök, hogy nem most vagyok gimis, mert gyanítom, eléggé a mai (szomorú/elborzasztó?) valóságból merítettek a készítők.

blackbeakwitch

Pretty Little Liars + Gossip Girl + Elit + 13 Reasons Why + You = CTRL Z

Wow. Nem számítottam az elején arra, hogy ennyire jó lesz és ennyire tetszeni fog. Csak a gyenge kezdés miatt vontam le 1 csillagot. Elég kényes témák kerültek a sorozatba, meg persze történtek is ám kemény dolgok. Nagyon tetszett a történetvezetés, csillagos 5-ös a forgatókönyvíróknak. Más sorozatban egy rejtélyt évadokon keresztül nyúznak, viszont ebben a sorozatban lezavarták az egészet 8 rész alatt. Így kell ezt. Eseménydús és fordulatos volt. A karakterek nagy része nem igazán volt kedvelhető, inkább idegesítőek voltak, mindnek voltak szaftos titkai és érthetetlen tettei. A főszereplő csaj, Sofia nagyon okos és jó megfigyelő, de még ő is felidegesített sokszor. Az egyetlen, akit az elejétől kezdve a végéig szerettem, az Javier volt. Amúgy meg az egész sorozat egy tükröt tart a mai fiatal társadalom elé. Ugyanez megy a való életben, ami a sorozatban is: iskolai zaklatások, az erősebb bántja a gyengébbiket (persze csapatostul), cikizés, pletykálkodás, össze-vissza csalják egymást, barátok hátbaszúrják egymást stb. Szerintem elég jól bemutatta a valóságot a sorozat.
Remélem lesz 2. évad, mert ez a vég lesokkolt tejóééég… :o

h_grett

Van benne valami, de annyival több lehetne. Megmagyarázhatatlan drámák, klisé-hegyek, idegesítő, buta karakterek, shitstorm. Fogalmam sincs ki a célközönség, de ez az Elite gyengébb változata.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján