Chuno (2010–2010) 9

The Slave Hunters · 추노
60' · dél-koreai · akció, romantikus, sorozat, történelmi 12
1 évad · 24 rész

2 díj · 0 jelölés

Lee Dae-Gil egy magas rangban született férfi, akinek családját egy rabszolga, Won Ky-Yoon tette tönkre, amikor felégette a nemesi otthont és megszökött a húgával, Un-Nyunnal, aki szerelmes volt Dae-Gilbe. Dae-Gil bosszútól fűtve rabszolgavadásszá vált, hogy megtalálja Un-Nyunt. Egy nap sorsa… [tovább]

koreai

Szereposztás

Jang HyukLee Dae Gil
Lee Da HaeKim Hye Won
Oh Ji HoSong Tae Ha
Lee Jong HyukHwang Chul Woong
Gong Hyung JinEop Bok
Kim Ji SukWang Son
Kim Eung SooLee Kyung Shik
Park Ki WoongGeu Boon
Sung Dong IlCheon Ji Ho
Go Joon HeeJae Ni

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Shad 

A maga nemében egy igazán egyedi darab az biztos. Életemben nem drukkoltam még ennyire főszereplő mellett és ellen…voltak olyan részek mikor féltem nekikezdeni , annyira megkedveltem mind a két főszereplőt és féltem mi lesz velük:) Egyetlen szóval kéne leírnom a sorozatot akkor az a : Realisztikus lenne. Nagyon élethűen mutatja be a szolgaság problémáját, a kosztümök is: aki szegény az rongyos és piszkos , aki gazdag az is akkori ruháknak megfelelő. A harcok Gyönyörűek , komolyan mondom öröm volt nézni ezeket a férfiakat. Rengeteg munka lehetett ezekben a harckoreográfiáknak. Nem kevés kockahasat is láthattunk :P Egy biztos gyengébb gyomrúak ne-igen kezdjenek neki. Van itt törés, vágás, akasztás, kínzás a brutálisabb fajtából , folyik a vér is rendesen. Van benne leheletnyi humor is, de nem jellemző. Inkább csak feszültség oldásnak van.
Oh Ji Ho meglepett, eddig egy sorozatot láttam tőle, de itt megvett kilóra :) Bár megszakadt a szívem Jang Hyuk karaktere iránt és drukkoltam a boldogságáért, ugyanígy éreztem Oh Ji Ho karaktere iránt is :)
Kinek? egy biztos nem egy könnyed darab, bárki nézi is elég realisztikus és az emberek is hullanak, mégis szerintem megéri. Egy kőkemény bemutatása az akkori kőkemény világnak.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

Mikasa27

A történelem olyan, mint egy nagy folyó, nem mehetsz ellene. De ha pár ember nem próbálta volna megváltoztatni a folyását, nem hívnák történelemnek.

Mikasa27

"Még ha hömpölyög is a folyó, sosem fordul meg a sodrása.
Még ha erős is a sodrása, sosem tudja megállítani a folyó hömpölygését.

Mikasa27

Ha egy gyík a levegőbe ugrik, tán sárkány lesz belőle?

Mikasa27

Hogy érthetné meg egy veréb a daru szárnyalását?

Mikasa27

Muszáj megérintened az eget, hogy tudd, hol a határ, és a tengert, hogy tudd milyen mély?

Mikasa27

Az az út, amit muszáj választanod, az nem a helyes út.

Mikasa27

Egy párduc nem veszíti el a pöttyeit.

Mikasa27

Ha valaki megtalálta a hivatását, a víz alatt is tud tűzet csiholni.


Hasonló filmek címkék alapján