Kedvencelte 5

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Sakara 

Őszintén először szkeptikus voltam a sorozatot illetően. Nem számítottam rá, hogy érdekelhet, hogy a képernyő előtt tarthat, de pontosan ez történt. Alig bírtam megállni, hogy ne nézzem meg egyszerre a 12 részt, mert legszívesebben ledaráltam volna egybe az egészet, annyira szuper volt.
Dinamikus volt, pörögtek az események, a színészek zseniális választásnak bizonyultak. Nem azt mondom, hogy minden karakter elképesztő és odáig voltam értük, de akiket nem kedveltem karakterek, azoknál a színészek olyat alakítottak, hogy muszáj csak egy kicsit kedvelni belőlük a tehetséget.
A felépítés elég ütős, a történet pedig csak akkor érdekes, ha megnézi valaki. Van itt minden: korrupció, drog, pénz, viszály… egyszóval nem lehet unatkozni.
Elképesztően jól esett megnézni ezt a sorozatot. spoiler

robnor 

Érdekes volt belelátni az influen(zások)szerek világába, gondolom hasonló dolgok zajlanak kis hazánkban is. Ez egy nagyon törékeny világ, gyorsan a csúcsra lehet jutni, de gyorsan a padlóra is kerülhet valaki. A thriller műfaj nem tudom miért került rá az adatlapra, de szerintem semmi ilyesmi nincs a sztoriban, ez inkább a drámához áll a legközelebb. A színészek jók, a „romantika” jó is lehetett volna, mert a kémia megvolt, de hát elég felszínesen került elő. Nézeti magát a sorozat, elgondolkodtat a világról, az emberekről, mégsem váltja meg a világot.


Hasonló filmek címkék alapján