Bplaa Bohn Faa (2021–2021) 22

Fish Upon the Sky · ปลาบนฟ้า
45' · thaiföldi · romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 12 rész

Pi bele van zúgva az Egészségtudományi Tanszék egyik legnépszerűbb hallgatójába, de mivel nem elég magabiztos a külsejében, ezért nem tesz semmit. Legalábbis mindaddig nem, míg Duen és a barátai nem segítenek neki átalakulni, hogy magabiztosabb legyen. Amikor Pi végre elég bátor lesz, hogy… [tovább]

thai · angol

Képek 11

Szereposztás

Phuwin TangsakyuenPi
Pond Naravit LertratkosumMork
Neo Trai NimtawatDuen
Louis Thanawin TeeraphosukarnMean
AJ Chayapol JutamatJames
Satang Kittipop SereevichayasawatYeens
Mix Sahaphap WongratchMueang Nan

Kedvencelte 2

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

krlany 

Nagyon.nagyon sok volt benne a vekengés és a rinyálás. Pi egy életképtelen srác, és Mork helyében már régen hagytam volna a fenébe, annál is inkább, mert fogalmam sincs mibe szeretett bele Mork. Mert ebbe a szerencsétlenkedésbe nem tudom, hogy miért. Arról nem is beszélve, hogy Morkot csak sajnálni lehet, mert küzd, mint Sziszifusz, de minek. Nem mellesleg, legalább a két csávó jól működne együtt, de nem… A tesók meg kész katasztrófa… pláne Duean. Bele meg aztán végképp nincs mibe beleszeretni. Az ezercsillagos Mix gyereket meg kábé néphülyítésnek tették bele… Szóval jah, több sebből vérzik ez a dolog.

Baly 

Ismét vegyesek az érzéseim… a sztori egész egyedi volt, de nekem nem volt meg a kémia a két srác között. Mondanám azt, hogy azért, mert hétről hétre néztem, de a 2gether-nél viszont nem így volt szóval…
Az utolsó rész elején meg szó szerint kiakadtam, hogy ez most így mi… oké, kellett bele, hogy Mork tisztán lássa, hogy mit érez Pi, de mégis, annyira irreális volt, hogy spoiler Gáz…
A Duean Meen párosunk meg hát xD én nem feltétlen voltam rájuk kíváncsi, sőt sokszor idegesített, főleg Duean, Meen max az elején, mikor rátapadt, de ő egy kis angyal :)
Nekem sok volt az erőltetett rész, de örültem, hogy Jan benne volt, mert ő valahogy minden sorit feldob x)
Ja és amúgy Mork sajnálni való végig kb, de szegényem olyan elvakultan szerelmes…
Nekem határozottan egyszer nézős.

Marinette 

Szerettem volna több csillagot adni, de mivel határozottan egyszer nézős, így sajnos nem tudok. Nagyon vártam ezt a sorozatot és az eleje egész jól indult, de összességében gyenge, lapos, semmi igazán érdekes nem történik benne.
Duean szörnyű és idegesítő. Szabályosan sajnáltam a színészt, hogy ilyen idiótát kell játszania. Meen viszont aranyos, egy cukipofa. Nem egy ilyen Duean-félét érdemelt volna.
Mork első pillantásra nem győzött meg. Kicsit csalódott is voltam, mert azt gondoltam, hogy egy helyesebb színészt is választhattak volna főszereplőnek. Bár Mix mellett ez nem volt egyszerű feladat :) Viszont nem tudom mi történt, de szép lassan totál levett a lábamról XD nem is értem, miért gondoltam, hogy nem helyes?! Igazából végül miatta néztem végig a sorozatot. Merthogy Pi miatt nem érte volna meg az biztos. Szerintem amúgy a két színész jó volt együtt, összeillenek, de Pi karakterét úgy elrontották, ahogy csak lehetett. Értem én, hogy mi volt a problémája, de ezen vekengeni ennyi ideig, hihetetlen.
Na és ami még az agyamra ment, azok a fandomok. Esküszöm felrúgtam volna mindet.

zsazsoki 

Fogalmam sincs miért néztem meg, valószínű minden sorozat folyamatban volt. Mix volt a mozgatórugó, később Pond nyert meg magának. Őszintén, nem az én műfajom.
Duen karaktere kimondottan idegesített. Azért beismerem, a végén megnevettek a srácok. :)))

Panna

Azt hiszem nem kicsi a baj!!! :D :D :D Igazi gyagyás bagázs!


Népszerű idézetek

Baly 

When everyone understands each other, things always get better.

1. évad 7. rész – Bonyodalmak
Baly 

Pi: Why is my life so dramatic ?

1. évad 12. rész – Fish upon the sky

Hasonló filmek címkék alapján