Bérgyilkosék (2010) 225

1 díj · 0 jelölés

Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek: több… [tovább]

magyar

Képek 19

Szereposztás

Ashton KutcherSpencer
Katherine HeiglJen
Tom SelleckMr. Kornfeldt
Catherine O'HaraMrs. Kornfeldt
Katheryn WinnickVivian
Rob RiggleHenry
Martin MullHolbrook
Kevin SussmanMac Bailey
Lisa Ann WalterOlivia Brooks
Casey WilsonKristen

További szereplők

Kedvencelte 29

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

Pnikolett

Nagyon jól indult,aztán kicsit elvesztettem az érdeklődésem :D Sokat kuncogtam rajta,végül is még a film vége felé is,de valahogy annyira hihetetlen volt a sztori,hogy ez így annyira nem nyert meg.

UViki 

Nem ez a legjobb Ashton Kutcher film, amit valaha láttam, de túl teljesített az elvárásaimon.

Lilla99

Meglepően jó kis vígjáték. Tetszett az Ashton Kutcher és Katherine Heigl közötti kapcsolat, szerintem jól működtek együtt. Maga a film tematikája is jó volt, voltak benne igazán humoros jelenetek, aztán pedig mikor megtörtént az első spoiler inkább az akció vette át a helyét de továbbra is megmaradtak a humoros elemek. A vége környékén Spencer, mondott valami olyasmit, hogy „itt mindenki meg akart ölni?”. Egy idő után már én is ezt éreztem, spoiler. A plusz kis csavar tetszett, hogy spoiler. Összességében egy kellemes kis kikapcsolódást nyújt a film, nincs kizárva hogy a későbbiekben is megnézem.

Osli75 

Nem voltam elájulva, de azért nem volt rossz. A vége már kicsit sok volt, ezért kicsit lepontoztam. A történet annyira nem egyedi, de nem is volt nagyon szokásos. Azért voltak benne sablonos részek. Mindent összevetve azért jól szórakoztam.

Andi 

Ha Ashton Kutcher a főszerepben akkor tuti jó a film és így is volt.Nem is tudom hányszor néztem már meg.Sosem lehet megunni :D

Dinah 

Könnyed délutáni kikapcsolódás. :)

penzesliza

Nem volt ez olyan rossz film, tetszett is, de hol a rendőrség? :o

nattyreach

Jobb film, mint vártam volna, kellő számú és intenzitású akciójelenetekkel, mindenki gyanús -spoiler- atmoszférával. Egészen a helyén vannak a reakcióik is, és ha a humor nem is a film erőssége, azért van benne pár aranyos, megmosolyogtató jelenet.
Amellett viszont nehezen megyek el, hogy ennyi bérgyilkos annyi ideje épült be, mint életük átlagos szereplője. Azt még érteném is, hogy emellett gyilkolászhatnak, mert kell látszatélet is, de hogy ennyien áldoznának az életükből két évet… jó, végül is felfoghatjuk, mint jól fizető munkahelyet is. Lassan meggyőzöm magam, mennyire életképes egy ilyen megbízatás.
Egyszeri nézésre tökéletes, meglepőmód nem volt kedvem kikapcsolni a felénél (az ilyeneknél szokott).

brena 

Bugyuta cuki film,ahol megint a körítés(helyszínek,ruhák stb) miatt megbocsájtok sok mindent.

AniTiger 

A végét hamar kisakkoztam, de pár évente újra lehet nézni. Bolond kis láv- és kémsztori.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján