Barbie: Nagyváros, nagy álmok (Barbie) (2021) 9

Barbie: Big City, Big Dreams
60' · amerikai · animációs, musical, családi

Barbie karrierjének egy újabb állomásához érkezett, New Yorkba megy, hogy versenybe szálljon a Time Square-en való fellépésért. Meglepetésére a nagyvárosban egy másik Barbie Roberts-el kell megküzdenie a lehetőségért.

Szereposztás

America YoungBarbie 'Malibu' Roberts (hang)
Amber Eliese MayBarbie 'Brooklyn' Roberts (hang)
Greg ChunGeorge Roberts (hang)
Giselle FernandezEmmie Lee (hang)
Emma Adele GalvinDaisy (hang)
Cassandra Lee MorrisStacie Roberts (hang)
Cassidy NaberChelsea Roberts
Ritesh RajanKen (hang)
Cristina MiliziaTeresa (hang)

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Oleander 

Nem tudom,milyen volt a Titkos ajtó-Delfin varázs-os angol Barbie hang,de ez nekem tetszik.
Szakítos számokat énekelnek és egymás kezét fogdossák..come on!Ken pedig a maga 1 perces jelenetével még mindig csak „a friend from home”.Úgy tűnik ez már így marad,ha nem mondják ki nyíltan,hogy Barbie leszbi.
Egyébként az egyik szám tuti újrahallgatós lesz.Ez volt az első Barbie film amit teljes egészében-dalokkal együtt-angolul néztem meg először.Történet még mindig nincs ,de egy fokkal talán több dimenziós az egész mint a Hercegnő kaland.Jól elszórakoznak ezzel a "Barbie színészkedni akar"témával.Mintha amnéziás lenne,vagy mi.
Kár volt ennyire tartanom attól hogy nem fogok érteni egy Barbie filmet.Ha ezt tudom,az előzőt is így néztem volna eleve.

Mithrel

A Hercegnő kaland után szkeptikus voltam ezzel a filmmel kapcsolatban, de szerencsére pozitívan csalódtam. Nagyrészt.
A sztori röviden annyi, hogy Barbie találkozik Barbie-val, mikor Broadway-színészi ambíciói beteljesítése érdekében részt vesz egy fullos művész-képzésen. Rögtön ~működik köztük a kémia~ összebarátkoznak, minden szép és jó, aztán már annyira nem, de végül győz a barátság ereje.
Sajnos a történet bővebben se sokkal izgalmasabb, elég lapos szegényke, és a végén sincs valami kedves tanulság, amiben pedig erősek szoktak lenni a Barbie-filmek. A mellékszereplők se valami életteliek sajnos, és én a betétdalokat is furcsálltam. Magyarul egészen borzasztóak, de angolul is elütnek a filmtől, nem nagyon tudtam hova rakni őket.
Az animáció viszont szép, az „élő díszlet” karakterek tényleg élnek, szóval ez egy jó pont. Barbie-ék is aranyosak voltak, ship it meg minden, de nagyából ennyit tudott a film.


Hasonló filmek címkék alapján