Csillagok között (Barbie) (2016) 34

Barbie: Star Light Adventure
79' · amerikai · animációs, fantasy 6

Barbie kozmikus hercegnő, aki magasan száll légdeszkáján egy távoli galaxisban, imádnivaló és elkötelezett segítőjével, Pupcornnal. Egy nap azonban minden megváltozik, amikor a ragyogó csillagok elhalványulnak és táncuk lelassul az égen. Barbie egy csodálatos új bolygóra utazik, hogy… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Erica LindbeckBarbie (hang)
Robbie DaymondLeo (hang)
Kimberly WoodsSal-Lee (hang)
Sarah Anne WilliamsSheena / Kareena / Sprites (hang)
Michael ChandlerDad (hang)
Dwight SchultzConstantine (hang)
Ben BledsoeArtemis (hang)
Jonathan LipowStarlian (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Sydney 

Ez meg mégis mi a *** volt?? Szívesen (?) nézem a Barbie-s rajzfilmeket, de ez valami rettenet volt.
A szereplők, a helyszínek, egyszerűen semmi nem tudott még kicsit sem megfogni, pedig még a spoiler-klisét is ellőtték.

6 hozzászólás
Chriss 

Ez sokkal jobb volt, mint amire számítottam :) Nem volt idegesítően sok dal benne, amik meg igen, azok nem szakították meg a cselekményt, hanem a részei voltak. Eddig az egyik legjobb Barbie film amit láttam :)

christine

Ez a rész még elment, de a fő király viselkedése nem jött be. Barbie persze tökéletes, de a srác végre nem, és ez bejött.

Éva_Kovács_2

Elég kis egyszerű sztori.A rajzolás a mai Barbie-khoz képest nem a legjobb,(pedig a vezető animátor magyar:Krystina Szabo) és ez a sok színes hajú ember se jött be annyira.A rocksztár hercegnő is jobb ennél véleményem szerint.Az eleje még jobb is volt,mert legalább szép volt a háttér.A Barbie-filmekben szereplő fiúkhoz találhatnának már valami jó színkronhangot,mert szerintem Markovics Tamás nem annyira illik hozzájuk.Nem tudom,hogy ha Csondor Katát lecserélték(:/),akkor őt miért nem tudták.Popcorn volt a legcukibb(bár nem tudom,miért „papkorn”.nak ejtették) és én végig szurkoltam,hogy nespoilerNem fogom újranézni. A Fénylő sztár-ból készült videoklip sokkal jobban tetszik,mint a filmes előadása,mert ott legalább nem ilyen gyors.

otaksa

Végre egy Barbie, aki több egyszerű kedves és szép csajszinál. Végre egy belevaló kapitány, aki még a világot is megmenti. Tetszettek a zenék is, a színek, a képek, volt egy kis Avatar érzés is bennem a bolygó kapcsán. Gyereknek, felnőttnek is jó kikapcsolódás volt.
Girlpower!!!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján