Bangkok Hilton (1989–1989) 58

A II. világháborúban hadbíróság által lefokozott Hal Stanton hosszas hányódás után Ausztráliában telepszik le – álnéven. Itt találkozik egy jómódú lánnyal, akibe azonnal beleszeret, ám Catherine családja rossz szemmel nézi a kapcsolatot. Amikor kiderül a férfi múltja, kegyetlen módon közbelépnek… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Nicole KidmanKatrina Stanton
Denholm ElliottHal Stanton
Hugo WeavingRichard Carlisle
Joy SmithersMandy Engels
Norman KayeGeorge McNair
Jerome EhlersArkie Ragan
Noah TaylorBilly Engels
Pauline ChanPretty Warder
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Zoja009 

Talán ez az első olyan film amit láttam, ami más volt mint a megszokottak. Végre nem amcsiban voltunk, nem volt akció és nem volt vígjáték.
Végig izgultam a filmet.

desertangelable 

Istenem ez mennyire jó minisorozat volt! Nagyon régen adta a tévé, de a mai napig emlékszem, hogy mennyire izgultunk rajta családostul.

Blissenobiarella 

Mai mércével már nem az igazi, de elhiszem, hogy ez anno óriási lehetett. Eleve a történet szerintem egy elég nagy tabukat feszeget – Thaiföld, drogcsempészet, ártatlanok halálra ítélése –, és a kivitelezés is meglepően jó volt. Élveztem, és az első rész kivételével (amit szerencsésebb lett volna 10 percben letudni, mert isssszonyúú unalmas volt, és ha nem tudom előre, hogy miről fog szólni, teljesen elriasztott volna, mert valami romantikus nagyisorozatnak hittem volna) végig nagyon izgultam. A végét szerintem kissé elkapkodták, valamelyest csalódott voltam miatta, de ez legyen a legnagyobb gond.
Egyetlen dolog fájt: a borzalmas, és végig, folyamatosan szóló idióta zenéje már nagyon bántotta a fülemet a végére.

Zsu 

Valahogy nagyon mély nyomot hagyott bennem ez a minisorozat, pedig elég kicsi lehettem, amikor láttam. Arra emlékszem, hogy tetszett, és nagyon szerettem a zenéjét. Pontosabb értékeléshez újra kellene néznem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján